Stylové kožené bundy jsou naším jarním hitem

Stylové kožené bundy jsou naším jarním hitem

29. března 2015, kožená bunda

Zájem o stylovou módu nikdy neustává! Užíváte si jaro na plné obrátky, anebo vám chybí něco pěkného k umocnění pocitu štěstí? Jarní období přivítejte novou bundou. A nebude pro vás překvapení, že se stále nosí kožené bundy, protože jsou praktické i elegantní zároveň. Snadno je sladíte s kalhotami i se sukněmi různých délek.

Barvy kůže

Stylové kožené bundy seženete v současné době v libovolných barvách. Stačí říct, že zrovna nyní se vám hodí písková, fialová, hnědá, krémová, červená, zelená nebo jinak zabarvená a můžete ji mít! Naprosto dokonalá kožená bunda v oranžové barvě je k dispozici v malých i XXXL velikostech. Elegantní bundu tvoří malý stojáček s upínacím páskem a patentem u krku. Partie ramen jsou prošívané. Bunda má zip. Střih je krátký a vypasovaný, proto počítejte se zvýrazněním tělních partií. Boky doplňují prostřižené kapsy se zapínáním na patent. Bunda z měkké kůže má podšívku z polyesteru. Ve sportovním stylu s obnošeným efektem můžete vyrazit ven i do zaměstnání.

V motorkářském stylu

Motorkářský styl se vrací a zajisté si získá všechny ženy milující sepraný vzhled oblečení. U bund tohoto typu nechybí stojáček se zapínáním na přezku a kapsy na zip, cool vypadají i dělící švy a zipy. Naprosto trendy je nyní tzv. křivák, který vždy nosili styloví motorkáři. Tento typ bundy je vhodné obléknout jak k džínům, tak k šatům, neboť celkový dojem a outfit vypadá skvěle. Něžně vypadající šaty srazí drsnost bundičky a naopak.

Laura Scott kožená bunda v černém provedení s asymetrickým zipemLaura Scott kožená bunda v černém provedení s asymetrickým zipem

V motorkářském stylu byla navržena např. Laura Scott kožená bunda v černém provedení s asymetrickým zipem. Bunda z měkké jehněčí kůže napa se stojáčkem na patent má dvě náprsní kapsy na zip a dva ozdobné zipy v přední části. Rukávy též zdobí zipy a švy.

s.Oliver kožená bunda s dělícími švy pro zvýraznění postavys.Oliver kožená bunda s dělícími švy pro zvýraznění postavy

V růžovém provedení se nabízí např. s.Oliver kožená bunda s dělícími švy pro zvýraznění postavy. Oblast ramen a zad má prošívané polstrování, po stranách najdete menší šikmé kapsy. Límec zdobí pásek a patentky.

Autorem článku je redakce. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu