Odhoďte lodičky, letos jsou trendy sneakers!

Odhoďte lodičky, letos jsou trendy sneakers!

13. dubna 2015, sneakers, tenisky, boty, obuv, nike, air, max, trendy, new, balance

Sponzorované odkazy

Začalo to velmi nevinně, když tenisky a sportovní obutí dlouhou dobu představovaly jen obuv sportovních nadšenců, po couture přehlídce Karla Lagerfelda na jaro/léto 2014 se přesunuly i na seznam výrazných módních trendů. Letošní jaro/léto bude plné těchto tenisek. Obouvat je proto můžete nejen na běhání nebo do posilovny. V pestrých barvách skvěle doplní basic tričko a boyfriend džíny. Kombinovat je ale můžete i s plisovanou mini. K lehkým bílým šatům s blazerem pak vyzkoušejte sneakers v růžových odstínech, ve kterých skvěle podtrhnete romantický styling.

Jedny z nejoblíbenější bot na světě budou mít novou podobu. S rokem 2015 přichází většina značek orientující se na boty s ještě vychytanějším designem, pohodlnějším tvarem a lehkostí.

Tenisky od sportovních značkem patří k jedněm z nejoblíbenějších a také nejnošenějších bot na celém světě. S radostí je obouvají sportovci, běžci i ostatní na běžné denní nošení, mezi nimi jsou i známý návrháři, modelky a jiní, kteří tuto sportovní obuv dokáží pozvednout o příčku výše a skombinovat třeba s kašmírovým kabátkem nebo šifónovou sukní.

undefinedundefined

Sportovní značky přichází v zase o něco vyladěnější verzi a snaží se zákazníkům nabídnout co nejzajímavější kombinace barev a stylů tenisek. Jsou pohodlné a zajišťují vám komfort během nošení. Jsou vyrobené z lehkých materiálů, které jsou navíc skvěle prodyšné.

undefinedundefined

Momentálně jsou však nejvíce trendy černo- bílé kombinace, velmi atraktivní barevné provedení, které se hodí na (téměř) jakoukoli událost. Hrají v nich dvě barvy, které nikdy nic nezkazí a tím je samozřejmě zmiňovaná černá a bílá.

undefinedundefined

Chcete se odlišit? Není problém! Vaše přání vám splní neonové barvy, které jsou opravdu nepřehlédnutelné, pokud už však tyto tenisky máte, kombinujte svůj look do jednotné barvy ať dokonale vynikne to co má a to jsou právě tyto neonové tenisky. Na trhu je nepřeberné množství krásných jarních a letních barev, které musíte mít.

undefinedundefined

Pokud vám více chutná bílá, tak určitě nepohrdnete celobílými teniskami, které jsou také velmi in a oživí každý look, jen musíme upozornit na jejich rychlé opotřebení a špinění sotva vylezete z domu, ale i tak stojí za to si jedny pořídit.

undefinedundefined
undefinedundefined

Tenisky jsou tím nejlepším způsobem jak odlehčit a omladit jakýkoli outfit. Jsou hlavně pohodlné a pro celodenní chození, naprosto ideální obuv. Je pouze na vás, která barevná kombinace se vám zalíbila a kterou si vyberete.

Zdroj: pinterest.com

Autorem článku je Martina Hynková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu