Dětská kolekce Reserved Jump & Fun!

Dětská kolekce Reserved Jump & Fun!

10. dubna 2015, Reserved, dětské oblečení, oblečení pro dívky, oblečení pro chlapce, denim, trendy, jaro 2015, jarní oblečení, zemité tóny, dětská kolekce

Sponzorované odkazy

Polský prodejní řetězec Reserved se nespecializuje pouze a jen na dámské oblečení. V merku má taktéž pánskou sekci a dokonce i dětskou. Aktuální jarní kolekce pro nejmenší nese název Jump & Fun. Jak už z názvu vyplývá, bude se jednat o velice hravou kolekci. Přichází teplá sezóna, takže hurá ven!

Dětská kolekce značky Reserved se dále rozděluje na dívčí a chlapeckou. Pro holky si jako první Reserved připravil Trend Be Active, ve které naleznete veškeré oblečení hodící se pro neposedné mladé dámy. Trička s potiskem, legíny, sportovní overaly, prošívané bomber bundy, džínové sukně, ale i gumičky do vlasů, které se neustále někam ztrácejí, takže jich není nikdy dost. Na jarní procházky, blbnutí v parku či na zahradě je pod-kolekce Trend Be Active jako vyšitá.

Be ActiveBe Active

Přímo jarem provoněná je kolekce pro dívky Green House, v níž se nachází vzorované šátky, čelenky, květinové šaty, laclové džínové kalhoty, halenky či klobouky. Toto oblečení se bude krásně vyjímat při každé příležitosti v teplých jarních dnech. Maminky, které chtějí mít ze své dcerky květinovou vílu, by měly určitě do obchodů Reserved zavítat.

Green HouseGreen House

Nelze se tomu ubránit, ale svět technologie už pohltil i naše děti, a proto Reserved nabízí oblečky pro dívky ve stylu Hi! Technology. Hry barev, pixely, mechanismy, smartphony a aplikace – to vše odráží módní kousky HI! Technology.

Hi! TechnologyHi! Technology

V kolekci Mineral Heart for girls se dívky zase popasují s nerosty, přírodou, zkoumáním nebo například s pískem. Oblečení se nese v zemitých tónech a důležitou roli hraje i trendy denim. Módní kousky přímo vybízí k objevování nepoznaných krás velkého světa.

Mineral HeartMineral Heart

Paralelou k dívčí kolekci Be Active je u chlapců Park life. Zde objevíme veškeré oblečení hodící se pro energetické chlapce, kteří rádi tráví čas venku na hřištích či navštěvují sportovní kroužky. Krásně barevné oblečení bude zajisté každému mladému muži slušet a bezpochyby si je i velice rychle oblíbí.

Park LifePark Life

Kolekce Herbarium postrkuje chlapce k lásce k přírodě a malinko i k zdravému životnímu stylu. Trička a mikiny s potisky zvířat, zeleniny, ovoce, obilovin či větrných mlýnů jsou skutečně velmi inspirativní.

HerbariumHerbarium

Zpět do městského života se mohou vrátit v oblečení z kolekce Urban Flow, kde se taktéž nachází mnoho kousků s potisky, ale budou to povětšinou velké anglické nápisy, které mají skutečnou hloubku či obrázky ze série sci-fi filmů Star Wars.

Urban FlowUrban Flow

V poslední chlapecké sekci Stone Age se dostaneme do pravěku. Každého malého chlapce fascinuje pradávný svět dinosaurů a archeologie. Trend Stone Age nabídne oblečení ve stylu země, kamenů a jeskyň. Těšit se můžete na tematické barvy, ale i potisky.

Stone AgeStone Age

Zdroje: www.reserved.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu