Tally Weijl uvádí jarní trend: White Out!

Tally Weijl uvádí jarní trend: White Out!

12. dubna 2015, Tally Weijl, jaro a léto 2015, dámské oblečení, denim, trendy, květinové vzory, bílá barva, krajka, crochet, háčkování, pastelové barvy

Sponzorované odkazy

Mladistvá značka Tally Weijl nenechává své zákaznice v klidu a letos na jaře 2015 už jim přichystala mnoho nového. Teď momentálně přichází s módními kousky, které jdou ruku v ruce s jedním z jarních trendů – bílou barvou. Jak může být nevýrazné bílé oblečení neobyčejné a nápadité? To vše nám představí módní kousky od Tally Weijl, které se ukrývají pod hlavičkou White Out! Je skutečně na co se těšit.

Zřejmě obvykle oblékáte barevné oblečení s potisky, abyste nevypadala fádně, či volíte klasickou černou, která nemůže být nikdy trefou vedle. Jarní sezóna přímo vybízí k pestrobarevným kombinacím outfitu, ale značka Tally Weijl má na to naprosto opačný názor. Jaro a také léto 2015 vás bude chtít vidět jako čisté plátno a to od hlavy až k patě v bílé barvě. Možná vás celo-bílý outfit děsí, ale zkuste si představit tu čistotu, nadčasovost a eleganci! Božské že?

Jak jsem již zmiňovala výše, pastelové tóny jsou vždy v teplých obdobích velice oblíbené. Tally Weijl tyto nenucené barevné odstíny slaďuje s čistou bílou a vzniká učiněný zázrak. Různé odstíny růžové, světle mandlová, azurově modrá spolu s minimalistickou bílou. Takovýto outfit vám zaručí, že se budete cítit svěže a hlavně krásně.

Dneska už nikdo nepochybuje o tom, že krajka a crochet (háčkování) jsou prototypy dámských materiálů. Krásně čisté a svěží! Tento nádherný krajkový styl vám umožní cítit se více v poklidu a to v dnešní době ocení každá z nás. Krom toho se tyto materiály příjemně nosí a v teplém počasí nás díky své prodyšnosti krásně zchladí.

S přicházející teplou sezónou úzce souvisí měnící se příroda. Rozkvétající zahrady a louky, pučící stromy a zelenající se trávníky. Pokud chcete s jarem držet krok, oblečte se celá do květů! Tally Weijl nezapomíná květinové vzory a potisky umísťovat na ona bílá plátna. Dává to barevným květům větší šanci vyniknout. Zřejmě neexistuje žádná barva, která by v kombinaci s bílou vypadala zle. Květy červené, modré, žluté, oranžové či jiné – všechny se budou na bílém podkladu krásně vyjímat.

Zdroje: www.tally-weijl.net

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu