Vydejte se na zahradní party s kolekcí Holly & Whyte 2015 od značky Lindex!

Vydejte se na zahradní party s kolekcí Holly & Whyte 2015 od značky Lindex!

23. dubna 2015, Lindex, Holly & Whyte, jaro/léto 2015, šaty, letní šaty, overal, kolekce

Sponzorované odkazy

Jaro s sebou letos přineslo kupu nových či staronových trendů, ale mezi ty nejvýraznější patří bezpochyby moderní klasika. Oblíbené kousky získaly s novou sezónou nový nádech a perfektní ukázkou toho, jak skvěle mohou vypadat, je kolekce Holly & Whyte od značky Lindex pro sezónu jaro/léto 2015. Ta nás přenáší na elegantní zahradní party, již brzy velmi aktuální akce, kde můžeme být díky úchvatným kouskům z kolekce za opravdovou hvězdu – nespoutanou a nepřehlédnutelnou.

Barvy a vzory jsou tím, co na kolekci Holly & Whyte upoutá náš pohled jako první. Oblečení je laděno do tónů korálové, tmavě modré a tuto sezónu pochopitelně nemůže chybět bílá. Ze vzorů zde hrají jasný prim proužky různých šířek v bílé a tmavě modré barvě. Skvěle vypadají na topech i šatech, kde ukazují svou hravost a veselost. Stejně jako proužky pak působí i barevné puntíky.

Už na první pohled je zřejmé, že ozdobou celé kolekce Holly & Whyte pro sezónu jaro/léto 2015 jsou šaty. A protože teplé období a šaty zkrátka patří k sobě, není se čemu divit. U Lindexu získávají šaty velmi volný avšak stále elegantní vzhled, díky čemuž budou výbornou a pohodlnou volbou třeba i na letní svatbu. Pozornost vám i vaší dceři zaručí neonově oranžové šaty s vypasovanou horní částí a širokou sukní (1299 Kč), slušet vám budou i tmavě modré šifonové šaty s bílými puntíky, špagetovými ramínky a lemem v pase (799 Kč). Tím však přehlídka dokonalých šatů nekončí, o pozornost si říkají i puntíkované maxi šaty s nařasenou sukní (1299 Kč), nebo" zářivě bílé slavnostní šaty":http://www.lindex.com/…/%C5%A0aty-/?… se širokou sukní s tylovými vrstvami (1799 Kč).

K jaru a létu však samozřejmě patří i méně okázalé kousky, než jsou šaty, a tak se v kolekci Holly & Whyte můžete těšit i na volné vzorované šortky a pestrobarevná tílka, ve kterých si užijete horké volné dny. Na výlet k moři i k bazénu zase využijete nádherné vzdušné tuniky s trendy potisky. Chybět v kolekci samozřejmě nemohou ani overaly, bez kterých se letos neobejde žádná z nás. Lindex jim vtiskl velmi pohodový vzhled, volnou siluetu a zajímavé vzorování.

Zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu