Jarní saka a bundy

Jarní saka a bundy

20. dubna 2015, jarní saka, sáčka, bundy, denim

Sponzorované odkazy

Krátké bundičky, sáčka, denim, barvičky … takové je letošní jaro. Dokonce i přehlídková mola se pyšní saky různých stylů a barev, které modelky nosí na holém těle. My si z nich samozřejmě nebudeme brát 100% vzor, ale pozornost zaměříme zejména na saka a bundy, které se letošní rok vrací do hry. Uvidíte, že se do nich zamilujete i Vy.

Být diva není jednoduché

Na dokonalou vizáž a perfektní celkový outfit musíte dbát nejen doma ale i na dovolené. Dámská saka mají letošní rok doslova zelenou. Městská klasika je vždy aktuální a ženy si tak mohou dovolit zvolit jak denim bundičku ke krajkovým šatům, tak i barevné jarní sáčko v různých odstínech. Právě tento styl dodá každé dámě ženskost a eleganci. Saka v krásných barevných kombinacích – růžové, kiwi, modré, pískové, červené, žluté či modré projasní slunečné dny i lehce zachmuřenou oblohu. Současné trendy předstihl prošívaný vzhled sak s ležérními podšívky. Mezi nejpoužívanější materiály patří lehká bavlna, šifon, hedvábí nebo různé bavlněné směsi.
Vneste barvy do vašeho šatníku a běžného života.

Městský styl

Městské oblečení pro ženy se skládá jak jinak než ze stylových bund a sak. Štíhlý a pohodlný střih ocení každá, která chce vypadat IN. Hlavním tématem letošních kolekci dámských sak je efekt perforace nebo síťoviny, která se používá i uvnitř jako čistá podšívka. Sáčka nepůsobí těžce a fádně, naopak lehkost a nádech elegance je to pravé. Jednoduché šaty romantických barev snadno přetvoříte v odlehčený sportovně laděný kousek s pomocí klasické denim džínové bundičky. Pokud vám to vaše zaměstnání dovoluje, nechte se tímto módním výstřelkem inspirovat.

Džínová bunda nejen ke kalhotům, H&M cena 899,–Džínová bunda nejen ke kalhotům, H&M cena 899,–

Módní barevná saka

S módními trendy to občas nebývá jednoduché. Jelikož většinu svého času trávíme v práci, na módní extravaganci a výstřelky nemáme zas tolika času. A bohužel po dlouhém a náročném dni nemáme mnohdy ani náladu. I tak nic nezanedbávejte a stále sledujte aktuální trendy a nechte se letos inspirovat barevnými kolekcemi. Letošní garderoba denim bund a sak se dá nosit kdykoliv. Navíc se nemusíte obávat o svou peněženku, neboť módní řetězce chrlí obrovské množství oděvů, že si snadno najdete a vyberete ten správný kousek nejen do práce, na party nebo mezi přáteli, ale také na slavnostnější a formálnější události. Sice ve svém šatníku nebudete mít luxusní vlnu nebo přírodní hedvábí, ale zase si můžete užít trendy, aniž by výrazně utrpěl váš bankovní účet.

Jarní krepové sako, H&M cena 499,–Jarní krepové sako, H&M cena 499,–
Žerzejové sako, H&M cena 899,–Žerzejové sako, H&M cena 899,–

Barevné jaro

Růžové, rudé, žluté, modré, tyrkysové, zelené sako se stalo hitem mnoha kolekcí. Nemusíte být v jedné barvě od hlavy až k patě, ideálně vypadá jeden kus oblečení v barvě spolu s neutrálními tóny. Celkový vzhled doladí zajímavý doplněk v živých odstínech a rafinovaného designu.

Autorem článku je Eva Gomelská. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu