Přehlídka trendů v lookbooku značky Jennyfer pro jaro/léto 2015

Přehlídka trendů v lookbooku značky Jennyfer pro jaro/léto 2015

26. dubna 2015, kolekce, Jennyfer, lookbook, jaro 2015, léto 2015, dámské oblečení, dívčí oblečení

Sponzorované odkazy

Máte ráda dívčí módu plnou trendů, odvážných kombinací a hravých střihů? Pak si bezpochyby zamilujete i nejnovější lookbook francouzské značky Jennyfer pro sezónu jaro/léto 2015. Značka Jennyfer se nebojí nespoutaně kombinovat a ví, že k teplému období neodmyslitelně patří spousta vzorů, potisků a výrazných barev, díky kterým si slunné počasí užijeme ještě o chlup více. Na co všechno se tedy můžete těšit?

www.jennyfer.comwww.jennyfer.com

Jaro letos již tradičně patří květinám. A to nejen těm na loukách a zahradách, ale samozřejmě i těm na oblečení. Nechte tak rozkvést i svou košili, top nebo sukni. Tyto kousky plné květů pak můžete po vzoru** lookbooku Jennyfer** jednoduše zkombinovat třeba s jednoduchou­ bílou.

www.jennyfer.comwww.jennyfer.com

Dalším více než patrným trendem v jarní kolekci Jennyfer jsou nápisy na šatech i topech. Jedná se o vcelku jednoduchá sdělení jako PARIS či BEVERLY HILLS, která vynikají především na jednobarevných kouscích. Podobně je tomu i s nejrůznějšími číselnými kombinacemi, které zase připomínají čísla na dresech sportovců, a s nimiž jsme se setkali i v loňské sezóně.

www.jennyfer.comwww.jennyfer.com

Pokud byste ještě byť jen na okamžik váhali, jaké barvy jsou tuto sezónu módní alfou a omegou, po prozkoumání lookbooku Jennyfer pro jaro a léto 2015 už nebudete tápat ani vteřinu. Stejně jako ve většině ostatních kolekcí jsou to černá a bílá, které hrají prim. Skvěle se spolu doplňují a neméně dobře fungují i s ostatními barvami a printy. Nahrávají jednoduchému kombinování a stylovému minimalismu.

www.jennyfer.comwww.jennyfer.com

Při pohledu na jednotlivé kombinace, které lookbook Jennyfer nabízí, zjistíme, že není třeba hledat v propojování jednotlivých kousků nic složitého a zvládne to každý. Nemusíte se snažit vymýšlet netradiční a originální věci, občas stačí vsadit na klasiku. Květovaná košile vypadá skvěle s bílými kraťásky i vyšisovanými lacláči. K sukním s potiskem se zase perfektně hodí bílý top či košile. Nic nezkazíte ani klasickými proužky zdobícími top a černými riflemi. Pro oživení můžete přidat zajímavý prvek jakým je například klobouk či zajímavá kabelka.

www.jennyfer.comwww.jennyfer.com

Zdroj: www.topofmind.sk

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu