Užijte si sportování s kolekcí Be Active od Reserved!

Užijte si sportování s kolekcí Be Active od Reserved!

4. května 2015, sportovní oblečení, oblečení na sport, Reserved, Be Active, sportovní mikiny, sportovní topy, sportovní doplňky

Sponzorované odkazy

Jaro se nám už ukázalo v plné síle a o slunečné dny není nouze. Teplé počasí přeje mnoha venkovním aktivitám, ty sportovní pochopitelně nevyjímaje. Zavírání se v tělocvičnách na chvíli odzvonilo a můžeme vyrazit sportovat na čerstvý vzduch. Nejspíš jste již v parcích zpozorovali spousty běžců, na silnicích se zase začali po zimě objevovat cyklisti. Kromě zvýšené venkovní sportovní aktivity jste však možná také zaznamenali fakt, že to sportovcům dnes opravdu sluší. Sportovní oblečení je dnes nejen funkční, ale také velmi stylové a díky mnoha značkám, které ho nabízí, také finančně dostupné. A přesně takové oblečení najdeme i v nejnovější kolekci Be Fit od značky Reserved. Co kolekce pro jaro a léto 2015 nabízí?

Top Be Activ Reserved, 449 KčTop Be Activ Reserved, 449 Kč

Sportovní oblečení je nyní krásně barevné, plné zajímavých potisků, a tak je radost ze sportu ještě větší. Především je ale plně funkční pro naše nejvyšší pohodlí během všech možných sportovních aktivit. Perfektně absorbuje pot, dokonale sedí a také ceny jsou více než lákavé. Top s vyjímatelnou výztuží zde seženete již od 349 Kč, šortky za skvělých 449 Kč.

Top Be Active Reserved s všitnou podprsenkou, 499 KčTop Be Active Reserved s všitnou podprsenkou, 499 Kč

A co všechno nejnovější kolekce Be Active nabízí? Pokud rádi sportujete brzy ráno či naopak později večer, jistě teď na jaře využijete nejrůznější mikiny. V nabídce je například mikina na zip s praktickou zadní kapsou (699 Kč), nebo mikina přes hlavu s reflexy na zádech (449 Kč), která zase poslouží k vaší vyšší bezpečnosti například při běhu. Rozhodovat se můžete mezi černou, šedou a růžovou variantou. Reserved dále nabízí nespočet topů. Vybrat si můžete z různých barev i variant – k dostání jsou topy krátké, odepínací i ty s všitou podprsenkou. Většinou jednobarevné topy a bundy pak skvěle doplní legíny či šortky s barevným květinovým printem.

Šortky Be Active Reserved, 449 KčŠortky Be Active Reserved, 449 Kč

V kolekci Be Active najdeme dále i několik doplňků, které jsou při sportu nezbytné. Reserved nabízí například sportovní obuv za příjemných 999 Kč, k nim si můžete pořídit 3 páry ponožek za 169 Kč a dámy jistě ocení i pohodlné kraťáskové kalhotky. Pár nezbytností, které například k běhání potřebujete, můžete uschovat do ultralehké taštičky, kterou k sobě jednoduše připnete.

Mikina Be Active Reserved, 699 KčMikina Be Active Reserved, 699 KčBunda s odepínacími rukávy Be Active Reserved, 799 KčBunda s odepínacími rukávy Be Active Reserved, 799 KčŠortky Be Active Reserved, 449 KčŠortky Be Active Reserved, 449 Kč

Všechny zmíněné produkty lze koupit v prodejnách Reserved. Zdroj: www.reserved.com

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu