Šperky na běžný den i party - jak a s čím je nosit?

Šperky na běžný den i party - jak a s čím je nosit?

29. dubna 2015, móda, nakupování, trendy, ženy, jaro, oblékání, doplňky, klenoty, zlato, stříbro, šperky, kameny

Móda a vše s ní spojené je velmi populárním koníčkem většiny žen na celé planetě. Nejenom, že něžné pohlaví doslova miluje nakupování, při kterém se dokáže dokonale odreagovat a díky vyplavování endorfinů tak zažívat opravdové pocity štěstí. Módní průmysl ženám všech věkových kategorií skvěle dodává sebedůvěru, neboť i obyčejná žena z davu, nikoli pouze modelka nebo celebrita, se může obléknout tak, aby se cítila krásná a sexy. K tomu, abyste si vytvořily uhrančivý outfit, vám jedna pomohou modely dle poslední módy, ale také bižuterie a šperky, které dokáží oděvu dodat tu pomyslnou třešničku na dortu. Víte, jak a s čím šperky ideálně kombinovat?

Perly opět na výslunní

Šperky, jakožto takové, se v historii objevují prakticky od nepaměti, lidé zkrátka vždy měli touhu se zkrášlovat a líbit se nejenom sobě, ale také svému okolí. K nejznámějším klenotům beze sporu patří perly, které byly moderní záležitostí po dlouhá staletí a každá žena, co je vlastnila, jimi dokazovala své prestižní postavení ve společnosti a majetek. V posledních letech se o perlových špercích příliš nehovořilo a své místo si držely spíše v ryze formálních kruzích, kde je žádoucí elegantní a luxusní móda. Dnes je ale vše jinak a perlový náhrdelník či náramek můžete nosit i v běžný den a kombinovat je s volnočasovou módou či dokonce s mikinou a teniskami. A pokud si marně lámete hlavu nad tím, čím k narozeninám obdarovat nejlepší kamarádku, sestru nebo maminku, perly nikdy nic nezkazí a vy v očích obdarované jistě stoupnete v ceně.

Perly jsou nesmrtelnou klasikou, autor: Eppi.czPerly jsou nesmrtelnou klasikou, autor: Eppi.cz

Univerzální šperky na den i večer

Málo která žena si vystačí pouze s jedním párem náušnic a snubním prstenem. Ať už preferujete módu sportovní, elegantní nebo ležérní, jakmile se projedete okolo výlohy s blyštivými kameny, automaticky se zastavíte a zatoužíte si koupit alespoň nepatrnou drobnost, která by vám udělala radost minimálně na zbytek dne. Pakliže nevíte, jaké šperky kombinovat na běžné denní nošení, ale také na večerní party nebo na ples, kdy se jednoduše bez ozdoby neobejdete, pořiďte si jednoduchý stříbrný náhrdelník v neutrálních barvách, který lze snadno kombinovat s blůzkou a sakem do práce, ale také ke koktejlovým šatům nebo k večerní róbě. Stříbro je zkrátka sázkou na jistotu, která nikdy nezklame a můžete se spolehnout, že bude moderní i za několik desítek let.

Stříbrný náhrdelník můžete nosit přes den i večer na party, autor: Eppi.czStříbrný náhrdelník můžete nosit přes den i večer na party, autor: Eppi.cz

Náušnice jedině kvalitní

Zatímco náhrdelníky nebo náramky lze měnit prakticky denně a kombinovat je s volnočasovou i elegantnější módou, na výrazné náušnice si většina dam příliš nepotrpí. Ba naopak, spíše preferují jednoduché luxusní kousky z pravého zlata a s kvalitními kameny, které jsou univerzální a nositelné prakticky kdykoliv a kamkoliv. Zlaté náušnice mají tu výhodu, že vám neničí kůži, nezpůsobují alergické reakce a pokud se neztotožňujete s žlutou barvou kovu, můžete si zvolit zlato růžové nebo bílé, které je od méně kvalitního stříbra vzhledově k nerozeznání.

Zlaté náušnice pro běžné denní nošení, autor: Sperky-A-Diamanty.skZlaté náušnice pro běžné denní nošení, autor: Sperky-A-Diamanty.sk
Autorem článku je Veronika Sýkorová. Článek najdete v kategorii doplňky a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu