Čas letních šatů přichází, připravte se na léto s kolekcí F&F!

Čas letních šatů přichází, připravte se na léto s kolekcí F&F!

13. května 2015, dámská kolekce, F&F, letní kolekce, léto 2015, letní trendy, šaty, overaly, trendy 2015, sandálky, sluneční brýle

Sponzorované odkazy

Čas letních sandálků, krátkých šatů, pohodlných vzdušných tílek a slamáků nastane co nevidět, a vy se na to můžete připravit už nyní. A to třeba se značkou F&F, jejíž letní kolekce zahrnuje klíčové looky nové sezóny, které budou slušet i vám. Jaké to jsou? Podle této značky hraje v létě 2015 jednu z hlavních rolí inspirativní glamour styl 70. let, vedle něj si říkají o pozornost nepřehlédnutelné kaleidoskopické vzory a v neposlední řadě jsou to i barvy drahokamů a siluety lichotící ženské postavě, které náš vzhled povznesou do zcela nečekaných výšin!

Tílko 369 Kč, kabelka 499 Kč, k dostání v obchodech F&FTílko 369 Kč, kabelka 499 Kč, k dostání v obchodech F&F

Jak perfektně sladit ženskost s uvolněností vám poradí kolekce F&F pro letošní léto. Najdeme zde volné a vzdušné kaftany, které už na pohled svádějí k procházkám po pláži. V létě zaručují maximální pohodlí, ale zároveň lákají k pohledům na odhalené nožky.

Kaftan 569 Kč, sluneční brýle 179 Kč, k dostání u F&FKaftan 569 Kč, sluneční brýle 179 Kč, k dostání u F&F

Pokud stále přemítáte, zda si pořídit overal, odpověď zní jednoznačně ano! Overaly se letos staly středobodem módního vesmíru a není důvod, proč se jejich kouzlem nenechat zlákat také! Vyřeší vám problémy s kombinováním vrchní a spodní části outfitu a díky printům, které jim F&F vtisklo, vypadají neuvěřitelně letně a stylově. Zde přišly na řadu nejen květinové potisky, ale také paisley vzor, nebo pestrobarevné vzory kaleidoskopické.

Overal 899 Kč, sandály 569 Kč, psaníčko 599 Kč, k dostání u F&FOveral 899 Kč, sandály 569 Kč, psaníčko 599 Kč, k dostání u F&FKlobouk 329 Kč, overal 599 Kč, sandály 699 Kč, k dostání u F&FKlobouk 329 Kč, overal 599 Kč, sandály 699 Kč, k dostání u F&F

Výrazné vzory sice k létu patří, a tomu letošnímu především, ale nejsou pro každého. Pokud dáváte raději přednost jednobarevným kouskům oblečení, pak i na vás značka F&F myslela. V tomto směru z kolekce vyčnívají jednoduché splývavé maxi šaty v tyrkysové či kobaltově modré barvě, které budou perfektní na procházku městem i na pláž, a pokud k nim přidáte pásek, zazáříte v nich i při večerních akcích.

Šaty 749 Kč, sandály 569 Kč, k dostání u F&FŠaty 749 Kč, sandály 569 Kč, k dostání u F&FŠaty 749 Kč, sandály 569 Kč, k dostání u F&FŠaty 749 Kč, sandály 569 Kč, k dostání u F&F

Je jasné, že bez doplňků se neobejde snad žádný outfit. F&F vidí klíčové doplňky ve slunečních brýlích, klobouku a sandálcích. Sluneční brýle jsou stylové a praktické zároveň a většina z nás bez nich během letních měsíců z domu nevychází. Dalším nástrojem, který ochrání vaše oči před přímým slunečním svitem, je klobouk. Jedná se o stylovou záležitost, která dodá šmrnc i tomu nejjednoduššímu outfitu. Pohodlné a skvěle vypadající sandálky jsou třetí nezbytností letního looku a i těm je u F&F věnována patřičná pozornost! Vyberte si mezi žabkami, podpatky a platformami.

Kalhoty 469 Kč, sandály 599 Kč, k dostání u F&FKalhoty 469 Kč, sandály 599 Kč, k dostání u F&F

Zdroj: www.ffmoda.com

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu