Nová kolekce od Tally Weijl! - Way out west

Nová kolekce od Tally Weijl! - Way out west

27. května 2015, Tally Weijl, Way out west, léto 2015, summer 2015, boho chic, trendy, třásně, zvonové kalhoty, cardigan, kimono, dámská móda, klobouky, dovolená, festivalová móda, šortky, šperky

Sponzorované odkazy

Mladistvá značka Tally Weijl je již připravená na letní radovánky spolu s její novou kolekcí Way out west. Co přesně si pod tímto názvem představit? Mohu vás ubezpečit, že zde naleznete veškeré trendy, bez kterých se nelze obejít na žádné letní akci, ať už jde o party, festivaly, dovolené či výlety. Dýchne na vás slunce, teplo, vlahý větřík i nezkrotné letní bouřky. Jdeme na to!

K létu a mladistvým jednoznačně patří festivaly. Pokaždé je velice důležité vybrat správnou módu, která pojme vše, co si jen na vícedenním pobytu plném hudby a radovánek můžete přát. Festivalová móda Tally Weijl se ale hodí i mimo tyto akce. Lze v ní vyrazit i do ulic města, za kulturou či do přírody. Trendy kimona, všude-vládnoucí crop topy, účelné tašky a nehynoucí šortky – dokonalý outfit pro letní dny.

Dalším z trendů, který Tally Weijl představuje, jsou třásně. Radí všem svým zákaznicím, že by v sobě měly najít cit pro třásně, jelikož jsou tak jedinečné. Je až neuvěřitelné, jakou parádu dokáže tento drobný doplněk na oblečení vykouzlit. Tally Weijl představuje například letní cardigan s třásněmi.

Tally Weijl je taktéž velice rozvernou značkou a nebojí se odvázat. Ve své nejnovější kolekci se postaví tak trošku proti módním zákonům. Půjde o kombinaci nejrůznějších barev, střihů a dalších prvků. Užívejte si léto naplno, jděte svou cestou a nevyčítejte si, pokud jednou vyrazíte úplně out.

Toto léto aktuální boho styl s předchozím odstavcem úzce souvisí. Kombinace hippie módy a něžné krajky, květinových motivů a romantických prvků půjde letos na dračku. Poletí především korzetové šněrování, které představuje Tally Weijl i na sexy šortkách. Pozadu nezůstávají ani nadýchané a rozevláté módní kousky spolu s boho chic šperky.

Po delší době se zpátky na přední příčky módního žebříčku dostaly také ,,zvonáče“. Kdo by to byl čekal, ale mladistvá značka Tally Weijl představuje krásné zvonové kalhoty s florálními motivy a vysokým pasem, které vám perfektně padnou.

Poslední radou spolu s nabídkou módních kousků je zůstat svá a to v neutrálních barevných tónech. Žádná žena nemůže nic zkazit panensky bílou barvou, která dokáže nebývalé zázraky. Nádherný pletený dlouhý cardigan, háčkovaný top bez rukávů s volány a bílé šortky s vysokým pasem? Téměř jako bohyně!

Foto: Tally Weijl

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu