Lindex přichází s vlastní kosmetickou řadu pro tělo i tvář!

Lindex přichází s vlastní kosmetickou řadu pro tělo i tvář!

30. května 2015, Lindex, Beauty, Lindex Beauty, kosmetika Lindex, kosmetika, tělová kosmetika, dekorativní kosmetika, make-up

Sponzorované odkazy

Lindex je značka, která je známá především svým cenově dostupným a stylovým oblečením pro muže, ženy i děti. V její nabídce najdeme také doplňky, spodní prádlo či plavky, ale od dubna do sortimentu přibyla ještě jedna novinka, a tou je vlastní kosmetická řada Lindex Beauty. Lindex totiž ví, že jen krásné oblečení nestačí, ale k dokonalému vzhledu je potřeba i krásná pleť!

Lindex Beauty je přirozené rozšíření nabídky značky Lindex pro ženy zaujaté módou. Naše zákaznice se zajímají o svůj vzhled a ten nebude dokonalý bez péče o tělo a pleť. Perfektní make-up je posledním krokem ke každému looku na den i noc. Jsem hrdá jak na paletu barev, tak i na kvalitu všech produktů,“ říká Inger Lundqvist, manažerka Lindex Beauty.

A co všechno kosmetická řada Lindex nabízí? Je toho opravdu mnoho, čím se zde můžete zkrášlit. Beauty řada se totiž postará nejen o naši tvář, ale i o tělo. Mezi dekorativní kosmetikou nechybí řasenky, oční stíny, linky, pudry, tvářenky, podkladové báze, ale také balzámy a lesky na rty či nejrůznější laky na nehty. V péči o celé tělo si můžete vybírat z mnoha sprchových gelů, tělových krémů a másel, nechybí nepostradatelný cukrový peeling ani krém a mýdlo na ruce.

Ptáte se, co je na těchto výrobcích tak jedinečného? Vedle velmi příznivých cen a vysoké kvality je to i šetrnost všech produktů k životnímu prostředí. Mohou se totiž pyšnit certifikátem Svanen, který zaručuje, že byly vyrobeny s velkým ohledem na ekologii. Samozřejmě se výrobky také drží všech norem, které nařizuje EU, jsou hypoalergenní a nejsou testované na zvířatech.

Do pestré nabídky kosmetických produktů řady Lindex Beauty navíc co nevidět přibudou i další produkty. Těšit se dále můžete také na kosmetické štětce ze syntetických vláken, nepřijdete ani o nezbytné doplňky naší kosmetické taštičky, jakými jsou třeba pinzety. Dále se bude Lindex věnovat i neodmyslitelné fázi, která následuje po každém líčení, a tou je odstranění make-upu. Chybět tedy nebudou odličovače ani bavlněné odličovací tampóny. Vše si můžete pořídit v prodejnách Lindex, nebo na www.lindex.com/cz.

Foto: Lindex

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu