Dlouhé letní sukně jsou stále trendy!

Dlouhé letní sukně jsou stále trendy!

7. června 2015, dlouhá sukně, maxi sukně, úzké sukně, midi skirt

Sponzorované odkazy

Když přišly do módy minisukně, vyvolaly pobouření a nadšení zároveň. Protože je člověk a obzvláště žena, stvoření vynalézavé, začaly se ke krátkým sukním nosit legíny. Vytoužený efekt se ale mnohdy míjí s realitou, a tak je snad dobře, že se tentokrát usídlily mezi módními trendy sukně dlouhé.

K zakoupení v prodejnách TALLY WEIJL.K zakoupení v prodejnách TALLY WEIJL.

Někdo si dokáže představit tento kus oděvu pouze v čas dovolených u moře nebo jako indiánského společníka na chatě. Dlouhé sukně mají své specifické kouzlo, a pokud se je naučíme nosit, jistě jim na nějaký čas propadneme. Zdůrazněme v první řadě kladné stránky. Jelikož vás tentokrát nechci nudit dlouhými odstavci o tom, co je trendy, a jak by se „to“ mělo nosit, vyjdu ze svých osobních zkušeností.

K zakoupení v prodejnách Stradivarius.K zakoupení v prodejnách Stradivarius.

První dlouhou sukni jsem si pořídila ještě na základní škole. Byla celá černá s drobným volánkem a pocházela z jakéhosi orientálního obchodu. Tehdy začínala slavná éra Adamsovy rodiny a tak jsem musela mít sukni úzkého střihu, která se u kotníků rozšířila do mírného zvonu. Na rovinu vám povím, že chodit se v ní nedalo, ale co by žena pro módu neudělala.

Dnes je situace jiná. Prim hrají především vzdušné materiály, které se kolem našich nohou vlní při každém kroku. Vítr škádlí rozparky a poodhalené nohy mužské oko. Jedním z trendy střihů jsou tedy maxi sukně. Ovšem nepřehlédněme tím zcela úzké sukně. Materiál bavlny kombinované s elastinem nabízí možnost komfortního nošení. Baví mě úzké sukně končící v půli lýtek. Vím, že se jich ještě mnohé bojí a kroutí nevěřícně hlavou, když si k takové sukni někdo obuje vysoké sneakers tenisky, ale tak už to v módním světě chodí – jeden trend střídá druhý a je jen otázka času, než si na něj zvykneme.

K zakoupení v prodejnách Stradivarius.K zakoupení v prodejnách Stradivarius.

Na úzké sukně jsem nezanevřela. S oblibou je kombinuji s cropp topy a džínovou bundou. Sukně volné zase s oversize vršky. Je to poměrně specifický styl, ale když celkový look dozdobíme výraznými šperky a vyššími podpatky, výsledek je překvapivý.

K zakoupení v prodejnách TALLY WEIJL.K zakoupení v prodejnách TALLY WEIJL.

Úvodní fotografie: www.tally-weijl.com

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu