Znovu objevujeme džínové vesty!

Znovu objevujeme džínové vesty!

3. června 2015, džínová vesta, denim, riflové vesty, džínové bundy, denimové vesty

Sponzorované odkazy

Denimová móda tvoří jeden z nejvýznamnějších článků našich šatníků. Jen málokdo nevlastní alespoň jeden kus džínů nebo denim košile. Naopak si užíváme variabilitu džínové módy, zkoušíme nové střihy, variace praní a nemáme daleko k DIY pokusům. Při takovém tvoření vznikají nejčastěji z kalhot kraťasy a z bund vesty. A právě džínové vesty zase brázdí vody naší fantazie. Učíme se je znovu nosit a kombinovat netradičními způsoby.

K zakoupení v prodejnách NEW YORKER.K zakoupení v prodejnách NEW YORKER.

Tradičně si poradíme s kombinací košile a džínové vesty. Stačí ohrnout rukávy, vybrat správnou old school košili a případně outfit dozdobit koženým páskem. Nestárnoucí klasika, která má stále svůj drive. Můžeme vyzkoušet i něco zajímavějšího. V dámském provedení vyměníme košili za crop top a košili uvážeme do pasu. Nemyslete si, že je vázání košil do pasu dávno pryč, naopak se vrací a lehce za ním pokulhávají legendární ledvinky. Pánská varianta crop top vynechává. Stačí basic tílko nebo oversize triko a úzké potrhané kalhoty.

K zakoupení v prodejnách Tally Wejl.K zakoupení v prodejnách Tally Wejl.

Kratší džínové vesty vypadají perfektně v kombinaci s dlouhými šaty nebo sukní. Přednost dostává světlá džínovina, která může mít i lehce otrhaný look.

K zakoupení v prodejnách NEW YORKER.K zakoupení v prodejnách NEW YORKER.

Postupně se také vrací černá a šedá džínovina. Sice džínová bunda černé barvy zatím tak snadno k sehnání není, černé džínové vesty se na prodejní pulty vrací poměrně rychle. Využívá se také kombinace bundy s vestou. Jedná se o zcela designouvou záležitost, protože vesta je k spodnímu dílu přichycena napevno.

K zakoupení v prodejnách HM.K zakoupení v prodejnách HM.

Znovu objevujeme džínové vesty!

Seznamujeme se poslední dobou s kombinováním různých barev denimu. Je už jen otázkou vkusu a módního citu, jak dokážeme tři kousky stejného materiálu využít. Výsledek může být famózní nebo naopak dost nepodařený. Proto pokud si nejste jistí, jak džínové vesty nosit, zvolte tu nejsnadnější variantu. Jednoduché kalhoty, basic triko a vestu.

K zakoupení v prodejnách NEW YORKERK zakoupení v prodejnách NEW YORKER
Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu