Nakupování bez obav! - Letní katalog Bonprix 2015

Nakupování bez obav! - Letní katalog Bonprix 2015

13. června 2015, Bonprix, dámské móda, pánská móda, plavky, léto 2015, krajka, třásně, vzory, trendy, dámské šaty, bermudy, šortky, denim, letní katalog

Sponzorované odkazy

Zásilkový obchodní dům Bonprix v České republice působí již od roku 2004. Jedná se o jeden z největších koncernů tohoto typu v Evropě. Bonprix komunikuje se svými zákazníky skrz zdarma dostupné katalogy, ze kterých si lze objednat nejrůznější zboží ve všech velikostech prostřednictvím emailu, pošty, faxu či telefonicky. Nakupování nemůže být jednodušší!

Letošní letní katalog 2015 je zaměřen především na ženy, které jsou hlavními objednavateli zboží Bonprix. Samostatnou sekci dokonce tvoří i dámské šaty 2015, kterých je obrovské množství. Páni si samozřejmě také přijdou na své, ale trochu omezeněji.

Nabídka dámské módy v katalogu Bonprix je skutečně široká. Od elegantních oděvů až po rekreační módu. Bonprix jde taktéž ruku v ruce s nejnovějšími světovými trendy, takže si netřeba obávat toho, že by mohl být váš nový modýlek out. Ačkoli se jedná o nejnovější letní katalog, lze v něm najít mnoho výhodných nabídek.

Co všechno v letním katalogu Bonprix nalezneme? Budou to halenky, trička, saka, kalhoty, kostýmy, košile, mikiny, plavky, sukně, svetry, topy, tuniky, vesty a speciální kolekci šatů. Že z toho jde hlava kolem? Kromě toho na vás čekají i sportovní boty, pantofle a sandále.

Trendy bude letos v létě například krajka. Bonprix tedy nabízí krásné krajkované šortky či šaty s krajkovým dekorem zad. Vedle krajky to budou třásně, na které by se měl váš výběr soustředit. Bonprix je připraven s topem s třásněmi a trendy námořnickým potiskem. Přetrvávají i vzory, a to jak geometrické, tak etnické. V katalogu zdobí šaty, halenky, topy, kalhoty, trička i košile.

I když je pánský sortiment poněkud skromnější, každý muž zde nalezne vše, co potřebuje k tomu, aby se mohl oblékat moderně jak do práce, tak i ve svém volném čase. Letní katalog 2015 od Bonprix zahrnuje speciální nabídku pro pány v podobě šortek a bermud. Strečové, džínové, teplákové, plážové, tříčtvrteční, sportovní. Jakékoli si budete přát.

Zboží lze zakoupit na www.bonprix.cz či v katalogu Bonprix Foto: Bonprix

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu