Nový lookbook plavek Calzedonia s vůní moře je tu!

Nový lookbook plavek Calzedonia s vůní moře je tu!

18. června 2015, plavky, Calzedonia, dámské plavky, léto 2015. trendy plavky, Sara Sampaio

Sponzorované odkazy

Pokud ještě nemáte chuť vyrazit k moři a vystavit své tělo hřejivým slunečním paprskům, po zhlédnutí lookbooku Calzedonia už budete nejspíš chtít okamžitě balit kufry. Letní atmosféra z něj přímo srší a plavky z nejnovější kolekce si jen říkají o to, abyste je vzala k vodě a vystavila na obdiv světu. Jsou přesně takové, jaké je i samotné léto – sexy, barevné a dokonalé!

Italská značka Calzedonia, která nás na podzim a přes zimu zásobuje jedinečnými punčochami a legínami, a v létě zase naprosto výjimečnými modely plavek, si jako tvář své reklamní kampaně i lookbooku opět zvolila portugalskou modelku Saru Sampaio, která vypadá, že se pro tuto práci opravdu narodila. Její snědá kůže úžasně kontrastuje s výraznými barvami plavek a dokonalá postava jen umocňuje jejich krásu.

Od swimwear kolekcí Calzedonia vždy očekáváme oslňující kousky a troufám si říct, že ani tentokrát plavky rozhodně nezklamou. Nabízí se totiž opravdu pestrý výběr. Calzedonia si pro nás připravila plavky hýřící potisky připomínajícími divokou džungli či rozkvetlou zahradu, nechybí v poslední době velmi oblíbený batikovaný styl s krásnými barevnými přechody, a návrháři nezapomněli ani na klasiku v podobě černé nebo bílé, kterým ale vždy dodávají šmrnc blyštivé kamínky nebo sofistikovaný střih.

Střihy jsou další z věcí, na kterých si dala Calzedonia opravdu záležet tak, aby si vybral každý. V kolekci sice převažují plavky bez ramínek, které se skvěle hodí na opalování, ale nechybí ani klasické košíčky a trojúhelníkovitý střih, a pokud dáváte přednost plavkám jednodílným, ani vy nepřijdete u Calzedonie zkrátka. Co se týče spodních dílů, kromě klasiky letos do kolekce zavítaly i kalhotky s vyšším pasem a sexy brazilky.

Plavky Calzedonia oslňují nejen svým vzhledem a kvalitou, ale jejich výhodou je i to, že se při pohledu na cenovku nezaleknete. Léto je znamením veselí a radosti a s plavkami Calzedonia je potěšení z léta ještě větší. Pokud si tedy toužíte udělat malou radost, vydejte se do jedné z prodejen Calzedonia, kde můžete kterýkoliv z modelů zakoupit.

Foto: Calzedonia

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu