Nová festivalová kolekce od Pull&Bear – Woman/Men

Nová festivalová kolekce od Pull&Bear – Woman/Men

12. července 2015, Pull&Bear, festival, festivalová móda, boho styl, hippie móda, třásně, nude odstíny, denim, trendy, šaty, pánská trička, trička s potiskem, batoh, květinové vzory

Sponzorované odkazy

Každý ví, že léto je sezónou festivalů, které se v naší zemi těší podle mého názoru velké oblibě. Právě nyní odstartovala například velká festivalová tour České hrady, která každý víkend představí několik interpretů na několika hradech v České republice. V tomto měsíci se dá stihnout i oblíbený festival Colours of Ostrava či Sázavafest. V srpnu se můžete těšit na Hip Hop Kemp, Rock For Churchill, Slavonice Fest nebo Labské léto. Vedle festivalů lze v létě navštívit i několik pivních slavností, vinobraní, sportovních klání a několik dalších akcí pod širým nebem.

Pro všechny tyto události je samozřejmě připravená i speciální móda. S jednou takovou přichází i mladistvá značka Pull and Bear ve své výstižně nazvané kolekci We <3 festival. Naleznout se zde dá vše potřebné, čeho se budete v módě dožadovat – oblečení, šperky, boty a módní doplňky. Festivalová móda má své přesně určená pravidla. Každý ví, že oblečení musí být pohodlné, trendy a účelné. Obuv jakbysmet a módní doplňky taktéž. Podíváme se tedy na to, jak se s těmito vysokými nároky poprala značka Pull&Bear ve své festivalové kolekci We <3 festival.

Kolekce Pull and Bear zahrnuje jak dámskou, tak i pánskou. Jako první si pochopitelně představíme dámskou sekci, jelikož ženy mají vždycky přednost. Všechny dámy, které se rozhodnou vybavit se na festival v obchodě značky Pull&Bear, se mohou těšit na slušný výběr krásných trendy kousků. Většina se ponese v aktuálně módním boho stylu. Připravte se tedy na třásně, nude odstíny a etnické vzory. Druhou tváří dámské sekce je denim, který je letos v létě velkým hitem. Džíny, vesty, šortky, lacláče a košile.

Muži se u kolekce We <3 love festival dočkají naprostého opaku nežli ženy. Na akcích pod širým nebem budou ve spolupráci se značkou Pull&Bear oblékat povětšinou barevná výrazná trička a tílka s potisky. Budou to hlavně nápisy oslavující léto a nabuzující pravou letní pohodu. Ujaly se zde i florální motivy, které pokrývají dokonce i obuv či módní doplňky v podobě nezbytně nutných batohů. Boho styl můžeme naleznout u několika modelů batikovaných trik. Hippie móda bude tedy letos na festivalech také v kurzu.

Foto: Pull&Bear

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, pánské oblečení a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu