Nejnovější kampaň Tally Weijl – Fresh it up

Nejnovější kampaň Tally Weijl – Fresh it up

18. července 2015, Tally Weijl, Fresh it up, léto 2015, lacláče, trendy, bílá, modrá, denim, paradise print, palmy, dámské šaty, šortky, topy, potisk, květinové motivy, high summer

Sponzorované odkazy

Značka Tally Weijl, která vznikla především pro potěchu mladých žen a dívek, přichází několikrát za rok s kampaní plnou nejnovějších trendů. V tuto chvíli je to zrovna lookbook nazvaný Fresh it up. Naleznete zde vše, bez čeho se druhou polovinu prázdnin nelze obejít. A ještě ke všemu všechny módní kousky z Fresh it up jdou ruku v ruce s aktuálními módními hity. Pokud jste ve světě módy ve střehu, tak alespoň trochu tušíte, že nepochybně půjde o denim, který se stále drží na předních příčkách, ale na co se můžeme dál těšit? Pojďme se podívat.

Nebudu vás dlouho napínat. Dalším z trendů, který Tally Weijl ve své kampani Fresh it up představuje je paradise print. Co přesně si pod tímto označením představit? Doslovný překlad ,,nebeské/rajské potisky“ by nám mohl trochu pomoci. Rájem na zemi je pro mnoho lidí opuštěný ostrov celý obrostlý palmami, s běloučkým pískem, uprostřed blankytně modrého oceánu. A přesně to je paradise print! Topy a šortky plné horkého léta nabízí Tally Weijl ve svém lookbooku Fresh it up!

Dále to bude bílá barva, ve které se druhou polovinu léta určitě neztratíte. Je až neuvěřitelné, jak ženy perfektně v bílém oblečení vypadají. Bílá barva má opravdu neskutečnou moc a ženám velice sluší. V obchodech Tally Weijl si nyní můžete vybrat z nabídky bílých šatů, sukní, topů, šortek, kalhot, bot a módních doplňků.

Vedle panenské bílé barvy bude in i modrá barva připomínající letní nebe bez mráčků. Zde se skvěle uplatní riflovina, ale také ostatní odstíny modré barvy. Nebe také nemá vždy jednolitou barvu. Váš modrý outfit můžete být tudíž také různorodý.

A co všechno nám značka Tally Weijl nabídne v riflovém materiálu? Samozřejmě to budou klasické denim kalhoty, u kterých je letos trendy viditelné obnošení, díry a ošoupání. Dále pak šortky, u kterých platí to samé a retro lacláče. Vršek z denimu ve Fresh it up také najdete. Je libo riflovou košili s trendy háčkovaným doplněním na ramenou?

Foto: Tally Weijl

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu