Retro kolekce Pimkie jaro/léto 2015 ve spolupráci s bloggerkou Cocorrinou!

Retro kolekce Pimkie jaro/léto 2015 ve spolupráci s bloggerkou Cocorrinou!

16. července 2015, Pimkie, Cocorrina, léto 2015, plavky, retro, vintage, dámské šaty, trendy, vysoký pas, balkonová podprsenka, Capsule collection, tropické motivy, limitovaná edice

Sponzorované odkazy

Mladistvá značka Pimkie se letos rozhodla na své kolekci spring/summer 2015 spolupracovat se známou a úspěšnou designérkou, ilustrátorkou a hlavně bloggerkou Corinou Nikou neboli Cocorrinou. Své společné veledílo nazvali Capsule collection. Tato kolekce je inspirována vlastními cestami známé bloggerky a taktéž i tajuplným světem rostlin. To vše se nese v originálním vintage stylu, který slibuje přínos nového impulsu do vašeho šatníku.

Jasné a světlé barvy, které na vás dýchají sluncem a pohodou letní dovolené se objevují na všech celkově dvaceti modelech Capsule collection by Cocorrina. Limitovaná edice retro kousků má připomínat přímořskou riviéru 50. let. Zkrátka a dobře jedná se o full house, který bychom si mohli těžko dopřát, nežli díky spojení francouzské značky a řecké návrhářky.

Ihned na začátek kolekce nabídne několik barevných plavek. Jejich retro duch je podtržen roztomilými motivy citrónů, ananasů, palmových listů a kaktusů. Typickým představitelem vintage stylu a tropických motivů jsou jednodílné plavky, které lze oblékat i bez ramínek. Pimkie doporučuje společný outfit s dlouhou bílou sukní ze stejné kolekce. Vedle jednodílných retro plavek tu je taktéž model, který je označován jako hyper ženský. Balkonová podprsenka a spodní díl s vysokým pasem skvěle podtrhnou vaše křivky.

Lehké a teplé barvy se nesou celou kolekcí. Jeden z outfitů, které v kampani oblékla exotická kráska, se skládá z modrého oříznutého topu a delší žluté zavinovací sukně. Tento model v nás má evokovat teplo, slunce, letní oblohu a moře. Svěžest a dynamika se promítne v modelu pin-up šatů. Díky jejich žluté barvě vynikne skvěle vaše opálená pokožka, pro niž jsou připravené i vystřižené otvory.

Všechny tyto doposud zmíněné principy se předvedou i na několika dalších módních kouscích z limitované kolekce Capsule by Cocorrina. Těšit se lze i na volné kalhoty, top bez rukávů, trička na zavazování s otevřenou stranou zad, plážové kimono, midi sukni, halenku s volány či plážovou tašku.

Foto: Pimkie

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu