Military styl a rock vládnou rebelské kolekci Diesel pro podzim a zimu 2015/2016

Military styl a rock vládnou rebelské kolekci Diesel pro podzim a zimu 2015/2016

20. července 2015, Diesel, pánská kolekce, dámská kolekce, podzim 2015, zima 2015, maskáčový vzor, rock

Sponzorované odkazy

Ikonická značka Diesel přichází s kolekcí pro podzim a zimu 2015/2016, která nese rysy charakteristického rebelského designu povýšeného pro tuto sezónu na maximálně uvolněný styl. Kolekce neskrývá typické DNA této značky, ale předvádí ho novým a vylepšeným způsobem. Základními stavebními kameny jsou zde především dva prvky – military a rock, které se linou celou kolekcí. Přestože se jedná o styly, které už byly použity mnohokrát, značka Diesel dokazuje, že vždy dokáže přinést nový a osobitý pohled na věc. Nenucený styl je zde vylepšený výraznými barvami a oživující grafikou, přidány jsou ručně malované detaily a náročné vyšívání dodávající punc řemeslné práce a vysoké kvality.

„Mým nejoblíbenějším kouskem z kolekce je šedý svetr s potiskem Mohykána – jsme hrdí na naše logo a nyní jsme ho použili ve vylepšeném stylu, “ říká Nicola Formichetti, kreativní ředitel Dieselu.

I military styl může být zábavný a barevný! Klasický maskáčový potisk přetvořila značka Diesel ve vlastní ručně kreslený kamufláž vzor, který zdobí vše od svrchního oblečení po spodní prádlo. Přidány jsou netradiční barvy jako růžová či oranžová a další originální motivy, které dávají tradičnímu vzhledu nový rozměr. Kamufláž vzor se hodí nejen pro trendy funkční parky, ale dokáže vytvořit i nepřehlédnutelný ženský svetr.

Rockový styl je v kolekci Diesel patrný ve dvou provedeních. V tom prvním ho vidíme na kouscích vhodných pro každý den, které jsou inspirovány různými obdobími, ale nechybí jim moderní tečka. Jednotlivé kousky nepostrádají neodmyslitelné bohaté zdobení, které vyniká například na dámských kotníkových botách, nebo na černém bomberu v leteckém stylu s výraznými výšivkami.

Druhá vlna rockového stylu pak zasáhla večerní kolekci. Špendlíky a grunge kostkovaný potisk jsou zde představovány v elegantním provedení. Ostré střihy a padnoucí siluety podtrhují unisex vzhled, ale přítomny jsou i vyloženě ženské kousky, jako sexy mini šaty se zipy či špendlíky, nebo šifonové halenky. Na nohy pak zbývá jen obout vintage kožené lodičky a můžete se stát rockovou divou každého večírku. Objevte svůj oblíbený rebelský kousek v prodejnách Diesel!

Foto: Diesel

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu