Ty nejlepší plavky léta 2015

Ty nejlepší plavky léta 2015

24. července 2015, plavky, dámské plavky, trendy plavky, jednodílné plavky, bikiny

Sponzorované odkazy

V polovině léta, kdy se na prodejních pultech začínají objevovat nové podzimní kolekce, je už asi pozdě na výmluvy. Zakulacené boky nezpůsobila dlouhá zima, pozadí opravdu k zemi neláká gravitace a malý pupík je roztomilý převážně jen když si své rozměry zachová. Je to tak! Podcenily jsme situaci zmanipulované naučenou sérií výmluv. A protože se v tak horkém počasí běhat nedá, vyrazíme hledat ty správné „maskovací“ plavky. Ty nejlepší plavky léta 2015 jsou tady.

Plavky HM. Bikinové kalhotky 349 KčPlavky HM. Bikinové kalhotky 349 Kč

Když už jsme začaly tématem plavek, které v tom nejlepším případě skryjí vše, co mají (a to bez nutnosti soukat se do skafandru), hned v něm budeme také pokračovat. Je dobře známá věc, že jsou dnes běžně dostupné plavky s nohavičkami a vrchní díly připomínající tílko. Někdy se jedná o mnohem lepší variantu než se nasoukat do jednodílných plavek. Ty na opak mnohdy zdůrazní všechny záhyby, zejména ty, o kterých jsme nevěděly ani vědět nechtěly. Mám pro vás jeden tip připomínající obě varianty. Tyto krásné plavky prodává Lindex a stojí 999 Kč.

Jednodílné plavky Lindex. Autor: www.lindex.comJednodílné plavky Lindex. Autor: www.lindex.com

V nabídce značky HM mě ihned zaujal netradiční vrchní díl plavek. Připomíná mi tak trochu záchranářskou vestu a zároveň topy, které jsem nosívala jako malá holka. Cením si snahy o originalitu a cit pro detaily. Na druhou stranu víme, že v takovém vrchním dílu se opalovat nebudeme. Nezapomeňme si tedy k takovému modelu pořídit ještě vhodnou podprsenku plavek.

Bikinová podprsenka, 799 Kč. Autor: www.hm.comBikinová podprsenka, 799 Kč. Autor: www.hm.com

U značky HM ještě zůstaneme. Tradičně u ní nalezneme mnoho variant střihů i barevných variací plavek. Bikiny se začínají dostávat do ústraní a naopak se objevují střihy připomínající spodní prádlo v pravém slova smyslu. Pojďme s dobou a možná nepotrvá dlouho a nebudeme spodní prádlo a plavky rozlišovat. Letošní nabídka je ale opravdu zajímavá. Vyzkoušejte něco nového a neotřelého!

Autor: www.klara-bartheldi.comAutor: www.klara-bartheldi.com

Pokud budeme vycházet z módních trendů jako takových, letos si užíváme průhledné materiály, krajku, drobné detaily a zdobení. Doba přeje odvážným a tak, kdo rád přijme obdivné pohledy ostatních, si může dopřát i vyzývavější mo­del.

Autor úvodní fotografie: www.klara-bartheldi.com

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu