Podzimní sportovní kolekce H&M je tady!

Podzimní sportovní kolekce H&M je tady!

1. srpna 2015, sport, hm, kolekce, 2015, podzim, damska, zeny, fitness

Sponzorované odkazy

H&M přišla s novou a velmi stylovou sportovních kolekcí. Je pro podzim 2015 a má opravdu říz. Ostatně jako vždy nás H&M velmi potěšilo. V nové podzimní sportovní kolekci najdete futurismus, vesmír i sportovního ducha. Že to na první poslech nejde dohromady? To jsme si možná na zlomek vteřiny mysleli také, ale jakmile jsme kolekci spatřili na vlastní oči, bylo jasno že je skvělá.

Nejen odstíny, ale i zpracování, materiály, chytré detaily, výšivky a potisk. Že je sotva polovina léta? To přece navadí! A pro módu to znamená nejvyšší čas představovat svou vizi pro období podzimu a zimy. Řetězec H&M nás seznamuje se svou podzimní sportovní kolekcí pro ženy, které milují pohyb.

H&M nás ve svých fotografiích, prezentujících novou kolekci, bere do vylidněného velkoměsta mezi šeď administrativních budov, strohého betonu, ale i do sněhu nebo na střechu jedné z budov při západu slunce. Právě to prostředí nás na celé podzimní kampani zaujalo nejvíce. Však víte – originální pojetí se vždy cení!

Co se týče oblečení samotného, H&M zůstává u své obvyklé tvorby. V podzimní kolekci akorát upravilo design svým stálým oblíbeným kouskům jako jsou sportovní podprsenky nebo legíny. Barevně setrvali designéři u černé, šedé a bílé a na růžovou spoléhali jako na kontrast ke jmenovaným neutrálním tónům.

Zdroj: hm.com

Autorem článku je Martina Hynková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu