První ochutnávka z podzimní kolekce Tally Weijl – Lookbook Here We Go!

První ochutnávka z podzimní kolekce Tally Weijl – Lookbook Here We Go!

10. srpna 2015, Tally Weijl, podzim 2015, Here We Go, třásně, Indie, orient, náramky, šperky, trendy, podzimní kolekce, klobouk, florální motivy, vzory, crop top, cardigan

Sponzorované odkazy

Letos se léto opravdu daří! V tomto horku je poněkud scestné myslet na nadcházející podzimní sezónu, ale mladistvá značka Tally Weijl už ve svých kamenných obchodech vykládá na pulty první ochutnávku z její nejnovější podzimní kolekce. Kousky z po-sezónních slev už jsem téměř vyprodané a vy tedy můžete čerpat energii ze zcela nového oblečení, módních doplňků, šperků a obuvi.

Podzim někdy bývá docela teplý, a proto se nemusíte obávat toho, že zde půjde jen o bundy, saka, kalhoty a jiné. Velikou výhodou je, že některé kousky z kolekce podzim/zima 2015 od Tally Weijl můžete nyní zakoupit a rovnou obléci. Netřeba čekat do podzimu. Smíte být napřed s budoucími trendy!

A co konkrétního si značka Tally Weijl pro své zákaznice připravila? Očekávejte trochu exotiky. Je na místě, že celý lookbook Here We Go je laděn do pavího motivu. Podoba páva symbolizuje přepych a pýchu. V trendy kouskách od Tally Weijl budete mít právo na to mít nos trošičku nahoru. Páv je taktéž národním ptákem Indie, která je jeho domovinou. I v tomto případě najdete v lookbooku souvislost. Orientálními motivy a vzorováním se to tu jen hemží.

Tally Weijl vzala útokem jeden z často opomíjených módních doplňků, kterým je klobouk. Ženy si často neuvědomují, kolik krásy dokáže klobouk celému outfitu dodat, a jak v něm mohou být nádherné.

Orient na nás dýchne ještě skrz šperky. Nová kolekce je jich plná. Masivní náramky, kterých nebude na škodu, ani když si jich nandáte dvacet na jednu ruku. Zlatavé, korálkové a či jednoduché provázky. Indické dívky se vyznačují tím, že jejich předloktí není téměř vidět. Nechte se inspirovat spolu s Tally Weijl. Velice šik šperk bude i řetízková čelenka do vlasů, která z vás rázem vykouzlí indickou princeznu.

Přetrvávajícím trendem budou třásně, které značka Tally Weijl předvádí například na crop topu, cardiganu či topu s florálním motivem. Třásně nikdy neomrzí. Jsou hravé, nápadné a nevšední. S podzimní kolekcí 2015 od Tally Weijl se rozhodně nudit nebudeme.

Foto: Tally Weijl

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu