Minimalismus, boho styl či retro? Najděte svůj styl v kolekci Zara pro podzim a zimu 2015!

Minimalismus, boho styl či retro? Najděte svůj styl v kolekci Zara pro podzim a zimu 2015!

15. srpna 2015, Zara, kolekce, dámská kolekce, podzim 2015, zima 2015, minimalismus, trendy

Sponzorované odkazy

Pokud se řadíte mezi početné příznivce španělské značky Zara, zajisté vás potěší fakt, že jejich nejnovější kolekce pro podzim a zimu 2015 už spatřila světlo světa. Pro novou sezónu se Zara rozhodla dodat jednotlivým kouskům dávku ženskosti, jednoduchosti a svěžesti a dala tak vzniknout kolekci, která dokáže oslovit davy.

Nejnovější kolekce Zary se nenechala spoutat pouze jedním stylem, ale dala průchod rozmanitosti. Setkáme se tu tak s minimalistickou notou, boho chic stylem, a také ultra moderními kousky, které jsou ale zároveň inspirované sedmdesátými léty, jež pořádně zahýbala současnými módními trendy. V kolekci tak nechybí veselé potisky a vzory, crop topy, třásně, volné kalhoty, pohodlné bundičky, a také spousta pleteniny, která k chladnému období zkrátka patří. Budete překvapeni, jak dokonale kombinace těchto stylů funguje!

Barevná paleta už je rozmanitá o něco méně, ale především díky nejrůznějším potiskům, které mixují rozmanité tóny, nepůsobí jednotvárně ani nudně. Jednu z hlavních rolí zde hraje hnědá, kterou můžeme pozorovat v mnoha podobách. Objevuje se od pískově béžové přes karamelovou až ke kaštanové či čokoládové a tato ryze podzimní barva dokáže vytvářet opravdu jedinečné kousky.

Rozmanitost zakořeněná v nejnovější kolekci Zara se odráží také v množství příležitostí, na které vás kolekce dokáže obléci. Černé šaty bez rukávů s bílými motýlky mohou být perfektní do školy, rande i přátelské posezení v kavárně, široké kalhoty a šifonová košile ke krku s kanýrkem v hnědém tónu budou zase tím pravým outfitem do práce, ve kterém se budete cítit pohodlně, stylově a sexy zároveň. Na každém večírku na sebe pak strhnete veškerou pozornost v černém overalu bez rukávů s rozšířenými nohavicemi.

Přestože je kolekce ve své podstatě velmi inovátorská a moderní, nezapomíná ani na oblíbené a klasické podzimní motivy. Jedním z nich může být například kostkovaný kabát sahající svou délkou až k zemi, který tento oblíbený vzor představuje v zajímavé hnědé variaci.

Pokud vás minimalismus a moderní pojetí kousků ze sedmdesátých let zaujaly, můžete si jednotlivé kousky kolekce pořídit v prodejnách Zara.

Foto: Zara

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu