To musíš mít! Aneb každá sezóna má svůj must-have

To musíš mít! Aneb každá sezóna má svůj must-have

21. srpna 2015, must have

Sponzorované odkazy

Módní značky se naučily lákat své fanoušky na tak zvané must-have kousky sezóny. Jedná se o doporučené produkty z nových kolekcí, které zaručují úspěch. Alespoň pokud se jedná o módní trendy. V některých prodejnách jsou takové kousky označeny speciální visačkou, v internetových obchodech a katalozích jsou zvýrazněny především pomocí popisků a barevných značení. Stačí otevřít katalog a můžete si rovnou vybírat z trendů. Je pro nás stále tento módní diktát lákavý? Dáme na rady prodejců nebo se řídíme svým vkusem?

Autor: www.pimkie.comAutor: www.pimkie.com

Jistý je fakt, žesť už módním trendům nasloucháme nebo ne, každý den je ukládáme do podvědomí. Jedním z faktorů jsou reklamy a druhým velký počet lidí, který každý den míjíme a tyto trendy přímo na nich vídáme. Přeci jen velká většina se ovlivnit trendy nechá a následně ony must-have kousky nosí.

Přemýšlela jsem, jaké z nich mne letos nejvíce zaujaly. Těším se na trend dlouhých kabátů. Už několik sezón se setkáváme s oblibou over size módy a snad i proto ji považuji za jeden z must-have kousků napříč sezónami. Výrazným prvkem tohoto roku se stala krajka a výšivka. Téměř každá žena má doma alespoň krajkové šaty, tričko nebo šortky. Krajka se kombinuje nejen s tenkými materiály ale také s úpletem, teplákovinou nebo koženkou.

K dostání v prodejnách Stradivarius za 749 Kč.K dostání v prodejnách Stradivarius za 749 Kč.

Návrat do dámského šatníku slaví kostkované košile. Nosí se samostatně i na tílko. Setkáme se s nimi také během podzimní a zimní sezóny.

Prvek, který jsme v módě chvíli neměli, symbolizuje komplet šaty a tenisky. Není tomu tak dlouho, kdy bychom nad takovým outfitem kroutili nevěřícně hlavou. Je to vážně tak, komfort pohybu a volnosti se dostává na první místa. Tím plynule přecházíme k obuvi.

Autor: www.pimkie.itAutor: www.pimkie.it

Dalším must-have kouskem jsou jednoznačně vysoké platformy. Mohou zdobit sandálky, tenisky i pantofle. Čím vyšší, tím lepší.

Nepřehlédnutelné jsou letos také třásně a věnečky ve vlasech. Zdánlivé detaily dokážou vytvořit z obyčejného outfitu zázrak.

Autor: www.newyorker.deAutor: www.newyorker.de

Autor úvodní fotografie: www.newyorker.de

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii obuv a dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu