Dámské podzimní bundy 2015

Dámské podzimní bundy 2015

23. srpna 2015, podzim 2015, dámské bundy, podzimní bundy, lehké bundy, trendy, semišové bundy, saka, trenčkot, bomber, vesty, kožené bundy, imitace kůže, kabáty, denim, džísky, Bershka, Mango, Tally Weijl, Orsay

Sponzorované odkazy

Zatím si naplno užíváme léta a díkybohu i teplého sluníčka, ale co nevidět přijde podzim, který nemusí být vůbec teplotně nadprůměrný. Zajisté bude brzy z rána a k večeru zapotřebí se přiobléknout. Bez podzimní bundičky se hold neobejdete. Ale nezoufejte. Podíváme se na to, jaké trendy v oblasti podzimních bund letos v roce 2015 poletí, a které z módních značek nám tyto skvělé kousky nabídnou.

Orsay

Mnoho z českých žen si oblíbilo německou módní značku Orsay. A není se čemu divit. Kamenné obchody nalezneme dnes v každém větším městě a jedná se o značku s cenově dostupným zbožím. Možná některá z vás dokonce vlastní klubovou kartu Orsay, se kterou lze čerpat mnoho výhod. Letos na podzim 2015 ji můžete uplatnit na nákup dámských bund. Značka Orsay si pro své zákaznice připravila velmi lákavou nabídku. Na výběr budete mít z manšestrového saka s fazónkou, bundičky s kožešinovým límcem, kabátku s koženými detaily, bundičky z matné eko kůže a mnohých dalších.

¨

Tally Weijl

Značka Tally Weijl, zaměřující se na módu mladistvých, se na podzim 2015 pomalu ale jistě také připravuje. Několik modelů dámských podzimních bundiček už má naskladněné. Je patrné, že letos budou v oblibě stále trenčkoty, tedy lehké pláště, které jsou velice vkusné a hodí se pro každou příležitost. Stejně jako i jiné značky, Tally Weijl předvede několik modelů koženkových podzimních bund. Z loňského roku přetrvává stále trend baseballových a bomber bund.

Mango

Módní značka Mango si s podzimními dámskými bundičkami skutečně vyhrála a není zde snad jediný kousek, který by mě nenadchnul. Tak například semišový kabátek s trendy dekorativními třásněmi a nárameníky. Jak je vidět, semišové bundy budou letos v kurzu. Dále je v nabídce i denim bunda s dekorativními kapkami barvy se zapínáním na knoflíčky. Ve speciální prémiové kolekci podzim 2015 od značky Mango můžeme najít lněný kabátek a blejzr s dvojřadým zapínáním na knoflíky.

Bershka

Od značky Bershka víme, že můžeme očekávat vždy jen to nejlepší a dámské podzimní bundy toto u Bershky splňují naplno. Výběr je velice široký, až vás budou oči přecházet. Podle mého názoru si v něm nejde skoro ani vybrat. Kabáty, větrovky, trenčkoty, vesty, bundy, saka, bombery a džísky. To vše na jednom místě.

Foto: Mango, Tally Weijl, Orsay, Bershka

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu