Lindex v novém lookbooku pro podzim 2015 oslavuje barvy, sukně a kalhoty

Lindex v novém lookbooku pro podzim 2015 oslavuje barvy, sukně a kalhoty

31. srpna 2015, Lindex, lookbook Lindex, podzimní lookbook, dámské oblečení, podzim 2015

Sponzorované odkazy

Ještě chvíli si můžeme užívat poslední závany léta, ale podzim už nemilosrdně klepe na dveře a je potřeba mu začít přizpůsobovat svůj šatník. A protože inspirace není nikdy dost, přinášíme vám ukázku další kolekce jedné z oblíbených značek, Lindexu. Podzimní lookbook této značky přináší mix dlouhých a volných střihů, kde důležitou roli hrají umělecké potisky a také kalhoty a sukně. Ať už tedy preferujete jakoukoliv variantu, Lindex se vám trefí do noty.

„Siluety se stávají zajímavějšími díky rafinovanému vrstvení, jako je například sukně oblečená přes kalhoty, či mnoho různých vrstev na sobě. Jasně patrné je zaměření kolekce na kalhoty a sukně, kdy jsou oblíbené kousky prezentovány v zajímavých tvarech, délkách i materiálech,“ říká Nina Starck, hlavní designérka Lindexu.

Vedle kalhot a sukní je podzimní kolekce věnována i barvám. Zaměřuje se především na typické podzimní barvy, jako jsou tóny hnědé, hořčicová, černá, šedá, béžová či tmavě modrá. „Všechno bylo černobílé či neutrální po dlouhou dobu, takže podzimní barvy jsou teď velmi osvěžující,“ dodává Nina Starck. Z těchto barev pak návrháři poskládali nevšední geometrické potisky, které podzim dokáží udělat mnohem veselejší a pestřejší.

Ke kalhotám a sukním pak v kolekci samozřejmě najdeme i ladící svetříky a blůzy. Už na první pohled je patrné, že letos se do módy definitivně vrací roláky, které novou kolekci Lindex doslova ovládly. Oblékat je můžete samostatně, ale nabízí se i další zajímavé varianty, jako přehodit přes rolák zajímavý kardigan, nebo naopak pod rolák s krátkým rukávem obléci další top. Vrstvení nám umožňuje nespočet možných variací a letos na podzim je rozhodně čas si s ním vyhrát!

Co se týče materiálů, hlavní roli hraje denim, který můžeme vidět především v podobě džínů s vysokým pasem či sukní do áčka, a z minulé sezóny pokračuje i trend umělé kůže, který přináší trochu rockové vlny. Pokud se nemůžete rozhodnout, jaký materiál zvolit, můžete toto dilema rovnou hodit za hlavu a materiály stejně jako barvy všemožně kombinovat. Všechny modely můžete zakoupit v prodejnách Lindex nebo e-shopu.

Foto: Lindex

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu