Boty na šněrování – nebojte se být  trendy!

Boty na šněrování – nebojte se být trendy!

10. listopadu 2010, boty podzim 2010, podzimní boty, dámské boty, dámské boty podzimní, dámské boty podzim, zimní boty, boty zima 2010, kozačky, dámské kozačky, kozačky 2010, kotníkové boty, kotníčkové boty, semišové boty

Sponzorované odkazy

Každá nová módní sezóna přichází s novými či již jednou recyklovanými trendy, některé se chytí více, některé méně, některé zapadnou a a některé si na svou chvíli musí ještě třeba rok počkat. Vždy je tu však jeden trend, který můžeme považovat za ikonický pro danou sezónu. Bohužel (nebo možná bohudík) se již trendy nenosí celá desetiletí, ale každým rokem se mění a stejně tak i náš pohled na ně. Takže zatímco byste si třeba v roce 2005 nedovedla představit, že budete nosit květované legíny, na jaře tohoto roku jste se do nich směle oblékla a ještě si vysloužila jedničku od módní policie. Tu si mimochodem vysloužíte tento podzim a zimu s botkami na šněrování, na které se v tomto článku zaměříme.

Boty se šněrováním, zvláště pak kotníčkové či kozačky jsou opravdu velkým letošním hitem, avšak je pravdou, že na ulicích jsem moc „sešněrovaných“ dam nepotkala. Možná je to trochu výraznější trend (šněrují se přeci jen brusle že?), ale vypadá naprosto úžasně a k letošnímu kožešinovému trendu se skvěle hodí.

Pokud jste odvážnější klidně se pusťte do kozaček na šněrování, nejlépe pak v rezavě hnědé, které skvěle podtrhnou váš podzimní look. Skvěle avšak vypadají i šněrovací boty kotníčkové či polokozačky. Jak už jsem řekla, co se týče barev, nejvíce letí rezavě hnědá, khaki nebo letos extra trendy tmavě modrá. Rozhodně „šněrovačkám“ sluší spíše tlustší podpatek nebo platforma, s jehlami opatrně, celkový look by mohl vypadat trochu levně. Přirozeně můžete zůstat věrni kůži, a to i v klasické černé barvě, ale proč třeba nevyzkoušet barevný semiš?

Pokud se však přeci jen necítíte na šněrování, schůdnější pro vás budou kotníčkové boty na tkaničky v oxfordském stylu, a to nejlépe v semiši. K sukni i kalhotům vypadají naprosto skvostně. A jelikož tkaničky nejsou tak výrazným prvkem jako šněrování, můžete si klidně na vašich botkách dovolit i nějakou tu aplikaci jako krajku či kytičku.

Tudíž, dámy, směle do šněrování!

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii kozačky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu