V čem vykročit do ulic? - Dámské podzimní boty pro rok 2015

V čem vykročit do ulic? - Dámské podzimní boty pro rok 2015

4. září 2015, podzimní obuv, dámské podzimní boty, podzim 2015, kozačky, kotníčková obuv, baleríny, tenisky, polokozačky, polobotky, mokasíny, Humanic, Baťa, Deichmann, CCC, kožené boty, semišové boty, šněrovací obuv, trendy, lodičky, boty na podpatku, Chelsea, 90. léta, oldschool, retro

Sponzorované odkazy

Pro každou z žen je obuv jednou z nejdůležitějších částí jejich outfitu. Od bot se velice často odvíjí celková vizáž, a proto si jich velice hledíme a máme jich mnohem větší množství nežli muži. Pro každou příležitost se hodí jiný typ obuvi a značná důležitost se přikládá i barvám. Jaké budou dámské podzimní boty nadcházející sezónu? Jaké trendy, střihy, barvy a druhy obuvi pofrčí? Každá z předních obuvnických značek vystupující na našem trhu má odlišný sortiment, tak si pojďme vybírat.

Baťa

Českou značku s dlouholetou tradicí netřeba představovat. Věřím, že každá z vás kamenný obchod Baťa někdy navštívila a dokáže si udělat obrázek o jejích produktech. Podzimní obuv pro dámy od značky Baťa lze rozdělit mezi tenisky, baleríny, lodičky, polobotky, mokasíny, kotníčkovou obuv a kozačky. Dobrým úlovkem může být například model dámských kožených balerín s prodlouženou špičkou, která je aktuálním trendem a hodí se k širokým džínům ve stylu 90. let. Velké zastoupení v sekci podzimní boty dámské mají i textilní tenisky ve střihu Plimsoll s charakteris­tickými elastickými boky pro snadné nazutí či kožená kotníčková obuv s masivní podrážkou s výraznou strukturou v punkovém stylu.

CCC

Nová limitovaná kolekce od značky CCC podzimními trendy jen hýří. Obrovský výběr a skvělé ceny, to je přesně ono, čím si CCC získala své stálé zákaznice. Podzimní boty CCC se soustředí hlavně na kotníčkovou obuv nejrůznějších stylů, barev, materiálů, doplněných o přezky, pásky, spony, řetízky, zipy, flitry a tak dále. Druhou početnou sekcí jsou pak tenisky, které budou mít letos na podzim pré.

Deichmann

Německý favorit značka Deichmann se v dámských podzimních botách tolik neliší od své konkurence. Tenisky, kotníková obuv, nízké kozačky, šněrovací obuv, polobotky, klasické kozačky, loafery a lodičky. Vše, co si žena může přát.

Humanic

Evropská obuvnická značka Humanic představuje několik trendů dámské podzimní obuvi 2015. Jedna z pod-kolekcí nazvaná Andílek 80. let obsahuje kotníkové boty z hladké či semišové kůže, nejlépe s ostrou špičkou. Poletí hlavně kotníkové boty Chelsea, kovbojské, šněrovací, s přezkami či s třásněmi. Další sekce nazvaná New feminism staví ženu do pozice šéfa a nabízí jí polobotky z broušené nebo lakované kůže. V poslední řadě je to kolekce Street star, v níž najdeme old school tenisky známých značek jako jsou adidas, Converse, Nike, Puma, Pepe Jeans, Tom Tailor, ESPRIT či Skechers.

Foto: Baťa, CCC, Deichmann, Humanic

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu