V ZÁŘÍ BACK TO SCHOOL; aneb nejlepší mikiny na školní dny!

V ZÁŘÍ BACK TO SCHOOL; aneb nejlepší mikiny na školní dny!

1. září 2015, škola, trendy, podzim, kolekce, mikina

Sponzorované odkazy

Jsme na začátku září, nejenom, že nám končí letní radovánku v podobě krásného teplého počasí, ale také nám začíná nový školní rok. A nedá se s tím nic dělat. Školní dny totiž z kalendářů vymazat nejdou. Co ale můžete udělat, je pořídit si nový kousek do šatníku, který vám chození do školy zpestří a stanete se hned od začátku školního roku módní ikonou! Letošní trendy kolekce mikin také dávají všem najevo, jak moc vás to nebaví ve formě nápisu či obrázku či naopak jak moc se právě vy těšíte až zasednete do školních lavic.

Jsou to dopoledne, během kterých byste zůstali nejraději zavrtáni v posteli. Nebo natáhli džíny a trench coat a vyrazili na dlouhou snídani do oblíbené kavárny. Jenže jak už to tak bývá, většinou si to nemůžeme dovolit a se zvoněním budíku je prostě třeba vstát, připravit se a vyrazit do školy. O pohodové dopoledne na tvrdé školní židli se postará alespoň měkoučká mikina s vtipným sloganem. Které máme na mysli? Třeba „Too Cool For School“ – ten je dostatečně výstižný, nemyslíte?

mikinamikina mikinamikina

Mikiny jsou v dnešní době skvělým basic kouskem. Mají-li jen jednu barvu, můžete je obléci kdykoli, k čemukoli a téměř kamkoli. Pod pojmem mikina už si dávno nemusíme představit jen ty sportovní, s kapucemi nebo s pestrobarevným provedením, které je nejlépe schovat ještě pod bundu. Dnes už jsou mikiny dokonale elegantní, sofistikované a mají svůj šmrnc. Nebo můžete zvolit na mikině vaši oblíbenou kreslenou postavičku.

mikinamikina mikinamikina

Už jste někdy zkoušeli obléci mikinu a k ní pouzdrovou nebo šifónovou sukni? Pokud ne – zkuste to při nejbližší příležitosti. Možná se do této (na první pohled) nesourodé kombinace zamilujete a stane se vaším podzimním oblíbeným outfitem. No a pro ty, kteří prostě chtějí dát světu (učitelům angličtiny) najevo, že znají své kvality – mikina „Sorry. I was born awesome.“ je právě vaším zářijovým MUST HAVE.

mikinamikina mikinamikina

Zdroj: zoot.cz

Autorem článku je Martina Hynková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu