Lindex představuje novou kolekci spodního prádla Ella M

Lindex představuje novou kolekci spodního prádla Ella M

7. září 2015, kolekce, spodní, prádlo, luxus, trendy, krajka, lindex, podzim

Lindex je jedním z nejlepších míst, kam jít nakupovat řetězcové spodní prádlo. Nejenom že mají obrovský výběr všech možných materiálů a střihů, ale ještě k tomu jsou velmi sexy a trendy. Letošní podzim se zaměřil na funkčnost a vypustil veškeré ozdoby, mašle, kamínky, zůstala pouze provokativní krajka a barvy černá, tělová a bílá.

LindexLindex
LindexLindex

Lindex na poli řetězců s dámskou módou v kategorii spodní prádlo bezkonkurenčně vede. Nejenže jeho oddělení spodního prádla je asi třikrát větší než ostatních obchodů, poskytuje navíc velikosti podprsenek od velikost AA až po F. Po dobu přibližně jednoho roku má navíc své spodní prádlo rozděleno do několika kategorií podle tvarů a výztuží podprsenek tak, aby svým zákaznicím co nejvíce zjednodušil následný výběr. No a o desítkách odstínů, typů krajek a barevných kombinacích snad ani není třeba mluvit. Konečně někdo vyslyšel zoufalé volání žen po přehledném uspořádání podprsenek a větším výběru pro různé typy žen.

LindexLindex

Podzimní kolekci spodního prádla pojali designéři řetězce Lindex trochu odlišně. Zaměřili se především na skvělou funkční schopnost a podprsenky ani kalhotky přespříliš nezdobili. Stejně střídmí zůstali i u barev. Nic jiného než černou, bílou a tělovou barvu totiž neuvidíme. V prádle z nejnovější kolekce zapózovala modelka Andreea Diaconu a dokázala nám tak, že i v naprosto jednoduchém setu lze zářit.

LindexLindex

Zdroj: lindex.com

Autorem článku je Martina Hynková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu