Stylové dárky k vánocům

Stylové dárky k vánocům

21. září 2015, dárek, vánoce, firma na zážitky, zážitky

Rok se s rokem sešel a brzy tu máme Vánoce. Přemýšlíte, čím obdarovat vaši přítelkyni, maminku, kamarádku, manžela …? Přinášíme vám zajímavé tipy na dárky ve formě nezapomenutelných zážitků, které stoprocentně potěší.

Dárečky

Pokud hledáte netradiční dárky k Vánocům, vhodnou volbou budou firmy na zážitky. Co třeba let balónem, snowkiting, indoor skydiving nebo pobyt pro dva v pivních lázních. Mnoho nezapomenutelných a lákavých nabídek plných adrenalinu, romantiky a dobré nálady. Poslední dobou se se zážitkovými dárky doslova roztrhl pytel. Vybrali jsme pro vás pár zajímavých dárků, které by mohli udělat radost nejen na Vánoce.

Indoor skydivingIndoor skydiving

Zážitky vás potěší

Zapomeňte na „ohrané“ a nudné dárky ve formě ponožek, pyžam nebo kytek. Vymyslete něco originálnějšího, zábavnějšího a nezapomenutelného. Vymyslete si zážitek, který potěší nejen obdarovaného ale i vás. Zážitky jsou dárky plné radosti, dobré nálady a perfektních momentů.

Dárkový poukaz

Existuje celá řada dárků ve formě zážitků. V případě, že si nebudete vědět rady, zdali by oslavenec raději adrenalinový zážitek nebo naopak gurmánský, je nejlepší využít speciální nabídku formou poukazů.
Univerzální dárkové poukazy jsou vhodné pro ty, kteří si nejsou jistí, jaký zážitek vybrat. Obdarovaný si vybere zážitek sám. Stačí vybrat poukaz v určité výši a následně ho lze využít na jakýkoliv zážitek. Poukazy jsou perfektním řešením pro vánoční a narozeninové dárky. V poslední době se stává také velice oblíbený ve formě svatebního daru.
Lze si vybrat poukaz v hodnotě od tisíc korun až do deseti tisíc korun. Samozřejmě, že obdarovaný poukaz můžete využít na jeden nebo více zážitků. Každý má právo na to, vybrat si takový zážitek, který ho nejvíc zajímá.

Dárky pro každého

Na stránkách Allegria – http://www.firmanazazitky.cz/…alni-poukazy máte možnost přehledně vybrat z dárků, které jsou rozděleny do kategorií. Zážitky podle typu, dárky pro muže, ženy, dárky pro celou rodinu, zážitky jako dárky k příležitosti (výročí, Valentýn, Den dětí, promoce, padesátiny…), vánoční dárky, svatební dárky a již zmíněné dárkové poukazy.

Jak na to?

Následující řádky vám prozradí, jak zakoupit dárek formou zážitku. Je to tak jednoduché. Stačí vybrat na internetových stránkách z nabídky téměř 1000 originálních zážitků, zakoupit poukaz, který je platný 9–15 měsíců od data zakoupení. Poukaz vám bude zaslán na vaší adresu spolu s průvodním dopisem s veškerými informacemi o zážitku, včetně adresy na dodavatele.
Může se stát, že vyberete zážitek, který se obdarovanému nebude příliš zajímat. Nemějte obavy, že vás přijdou peníze na zmar. Dárek lze vyměnit za jakýkoliv jiný zážitek, který už na 100% udělá radost.

Jízda HummeremJízda Hummerem
Autorem článku je Eva Gomelská. Článek najdete v kategorii ostatní a vánoční dárky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu