Podzimní kolekce F&F se nese ve stylu RETRO!

Podzimní kolekce F&F se nese ve stylu RETRO!

23. září 2015, F&F, podzim 2015, retro, vintage, denim, 60. léta, 70. léta, trendy, kotníčková obuv, boty na podpatku, třásně, kůže, kožešina, kožich, podzimní bundy, dámské bundy, must-have, klobouk, módní doplňky

Sponzorované odkazy

Retro módní kousky na nás volají téměř ze všech výkladních skříní a regálů kamenných obchodů s dámským oblečením, módními doplňky a obuví. Vintage a retro styl jsou letos na podzim v kurzu a pozadu nemůže být ani značka F&F. Nechala se inspirovat módou 60. a 70. let. Zanechány jsou podstatná fakta, ale je jim dodán zcela nový rozměr. F&F míří mnohem a mnohem dál.

Jedním z klíčových bodů módy 60. let je struktura, geometrizace a čistota. F&F se všechno jí podobné snaží vyjádřit například v modelu černých šatů rovného střihu s bílým a červeným proužkem. Tento kousek je ideálním základem formálního outfitu.

Nezapomínejte na to, že je stále v kurzu i džínová móda, kterou lze taktéž označit za jakýsi retro styl. Dokonce nebude ani faux-pas obléci se do denimu od hlavy až k patě. Džínové kalhoty spolu s džínovou košilí k sobě perfektně pasují. V podzimní kolekce F&F naleznete obojí.

Navrací se nám rovněž kožešina. Stejně jako loňskou chladnou sezónu, tak i letošní budou trendy pořádně chlupaté bundičky a kabátky. F&F má pro své zákaznice připraveno ihned několik modelů. Například kožich z umělé kožešiny v neutrálních barvách bílé a černé, okrově hnědý kabát s krémovou kožešinou či hnědou koženou bundu zdobenou límcem z umělé kožešiny. Všechny kousky pefektně okoření váš podzimní outfit.

70. léta jsou v podzimní kolekce F&F zastoupená kotníčkovou obuví na podpatku, které tvoří dokonalý swingový pár například s košilovými šaty. Kotníčkové botky jsou na podzim u dam jedněmi s nejoblíbenějšími, takže si myslím, že F&F vážně trefila do černého. Nabízí ženám ihned několik jedinečných modelů.

Klíčovým detailem podzimní sezóny jsou třásně, takže se na ně dobře připravte. Třásně dokonale vyniknou v moderním retro looku. Dopřejte si je na módních doplňcích, obuvi a dalších výrazných kouscích. F&F vám ihned nabídne kabelky zdobené třásněmi, které budou hitem sezóny či červenou pletenou šálu či černé semišové kotníčkové bot na nízkém podpatku taktéž zkrášlené třásněmi.

Foto: F&F

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu