Pacific girls – Americký sen očima značky Pull&Bear pro podzim 2015

Pacific girls – Americký sen očima značky Pull&Bear pro podzim 2015

27. září 2015, Pull&Bear, podzim/zima 2015, nová kolekce, Pacific girls, móda pro mladé, trendy, denim, kožich, kardigan, maxi svetr, crop top, pletené vesty, čepice, maskáč, podzimní bundy, dámské bundy, podzimní móda, trička s krátkým rukávem, trička s potiskem

Sponzorované odkazy

Značka s vytříbeným stylem? Jako první mě ihned napadá Pull&Bear. Jedinečná značka, která se specializuje zejména na módu pro mladé ženy a muže, právě nyní přichází s ojedinělou kolekcí podzim/zima 2015 nesoucí název Pacific girls.

Trochu netradiční název pro módní kolekci do chladného počasí že? Ale právě na pobřeží Kalifornie v samotném Los Angeles se fotilo pro novou kampaň, aby mohl být dokonale zinscenován onen žádaný americký sen. Inspiraci fotograf Henrik Purienne našel na Huntington Beach. Zde můžete relaxovat, válet se v písku, užívat si dobrodružství, pohodlí a dynamiky. Stejně tak by se daly popsat i kousky z lookbooku Pacific girls. Maximálně přirozená kolekce nabídne kožešinové kabátky, trička s krátkým rukávem, kalhoty ve světlých barvách a pletené svetříky či vesty. Vedle modelek Chase Carter, Delilah Parrillo a Rosie Tupper se můžeš zařadit i ty!

K mládí patří rozvernost a ta se zrcadlí na mikinách a tričkách s krátkým rukávem od Pull&Bear. Většina z těchto modelů je opatřená potisky s texty, kterými dávají mladé slečny světu najevo, kam je srdce táhne, jaké mají na věci názor, a jaké jsou jejich priority.

Denim vítězí v této sezóně na plné čáře. Pull&Bear se ve své kolekci Pacific girls omezila pouze a jen na džíny světle modré barvy, samozřejmě s vysokým pasem a občas i s trendy dírami nebo jiným způsobem potrhání. Čiší z nich energie retro stylu.

S pleteninami se u Pull&Bear také roztrhl pytel. A není to vůbec na škodu. Na podzim a v zimě svetříky vždycky zahřejí. Značka se ale nezaměřila jen na klasické pletené svetry, které všechny dobře známe. V kolekci nalezneme i pletené vesty, crop topy, kardigany, maxi svetry a čepice.

Teplý kožíšek samozřejmě zahřeje mnohem více než nějaká pletenina, ale i ty má Pull&Bear v zásobě. Nejvíce propagovaná je dámská manšestrová parka s kožíškem uvnitř. V nabídce kolekce Pacific girls je však i vkusná bunda ve stylu safari a maskáčová bunda s kapsami.

Foto: Pull&Bear

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu