Kate Moss a Cara Delevingne předvádějí kampaň značky Mango Something Common

Kate Moss a Cara Delevingne předvádějí kampaň značky Mango Something Common

29. září 2015, Mango, Something Common, Kate Moss, Cara Delevingne, pončo, třásně, dámský kabát, military styl, trendy, kotníková obuv, boty na podpatku, kozačky, podzim 2015, podzimní kampaň, supermodelky, boho styl, dlouhé šaty

Sponzorované odkazy

Explozivní duet Kate Moss a Cara Delevingne spojil své síly a představil s v nové kampani španělské značky Mango. Kate se narodila v 70. letech a supermodelkou se stala v letech devadesátých. Mladičká Cara se naopak v devadesátkách narodila a nyní jako modelka předvádí retro modely ze sedmdesátých let. Spojitost těchto dvou módních ikon byla od značky Mango trefou do černého. Skvělé módní kousky předvedené krásnými modelkami se budou podle mého názoru prodávat úplně samy.

Kampaň nese název Something Common. V doslovném překladu tedy Něco Společného. Současně značka Mango nabádá své zákazníky, aby si stáhli jejich aplikaci, vytvořili svůj společný portrét selfie a sdíleli ho na sociálních sítích. Je potřeba přidat hastag, aby mohla být fotografie zobrazená v galerii na oficiálních internetových stránkách Mango. Modelky Cara a Kate to už udělaly! A s nimi i několik dalších fanoušků. S kým máte něco společného vy? Ukažte to!

Co se týče modelů, které na sebe Kate a Cara při focení oblékly, podle mě jsou fantastické! Široký výběr těch největších módních trendů, které musíte v aktuální sezóně prostě mít. Tak například dlouhé splývavé šaty s potiskem boho, které předvádí Cara Delevingne, jsou naprosto famózní. Stejně tak netradiční pončo s kaskádovým límcem zakončené třásněmi. Tento model spojuje dva trendy v jedno!

Stejně tak mě uchvacuje i outfit Cary, který se skládá ze semišového trenčkotu vyrobeného z pravé kůže. Má klopy s otevřenou fazónkou, dlouhý rukáv, dvě nakládané kapsy vepředu, snímatelný kožený pásek a podšívku. K němu má Cara obuté kotníčkové boty na podpatku se vzorem hadí kůže. Zapínání má obuv na boku a podpatek měří úctyhodných 9 cm.

Na ochutnávku přidám i další módní kousek, kterým je vlněný kabát s klopami s otevřenou fazónkou, dlouhým rukávem, s nárameníky, dvěma bočními kapsami s patkou, kontrastním lemováním, dvouřadým zapínáním na knoflíky a podšívkou. Zajisté tu máme co do činění s nestárnoucím military stylem. Ke kabátu volili návrháři jako obuv vysoké kozačky s dřevěným podpatkem.

Foto: Mango

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu