Fall 2010: Se Scarlett do víru podzimu ve stylu Mango

Fall 2010: Se Scarlett do víru podzimu ve stylu Mango

11. listopadu 2010, Scarlett Johansson, podzimní kolekce 2010, Mango, kabátek, kardigan, šaty, kalhoty, Scarlett pro Mango

Sponzorované odkazy

Módní společnost Mango je proslulá svou spoluprací s krásnou herečkou a zpěvačkou Scarlett Johansson. Scarlett pro Mango nafotila již několik kolekcí a fashion spotů. Kolekce Mango tak díky této spolupráci získaly prestiž, uznání a mnoho nových zákaznic. V dnešním článku si představíme aktuální kolekci Scarlett Johansson pro Mango, a to kolekci pro podzim 2010.


Modely z této kolekce můžete zakoupit i v některých vybraných buticích či v online sekci shopu Mango. Kabát z titulního obrázku, který Scarlett předvádí je velice apartní nejen díky své stylové béžové barvě, ale i díky dvouřadému zapínání. Pořídit jste si jej mohli za 2 499Kč. Bohužel však pro nás, v České republice, už není k sehnání. Ale i tak se můžete tímto lookem přinejmenším inspirovat. Béžové kabátky jsou moderní již pár sezón a ještě nějakou tu dobu určitě budou.


Elegantní budete i v zajímavě vzorovaných šatech na ramínka a s maličko se rozšiřující sukní po kolena. Zabraný pas vám opticky vaši postavu zúží. Obléct k nim můžete i teplé punčošky se sáčkem a dokonalý podzimní outfit máte na světě. Šaty pořídíte za 1 399Kč, semišové botky s otevřenou špičkou za 1 699Kč.
Další kousek ze spolupráce “Scarlett pro Mango” je jednoduchý model džín a topu s ramínky. Ten pořídíte v buticích Mango za úžasnou cenu 499Kč. Jak snadné je být sexy ženou.


Stejný top z podzimní kolekce** „Scarlett Johansson pro podzimní Mango“** se objevuje i na dalším modelu. Pro tentokrát ho designéři Mango zkombinovali s kraťasy stylově střihnutými až do pasu a jemným propínacím svetrem, který je apartně zastrčen do kraťasů. Kardigan si z butiků Mango odnesete za 1 599Kč.
Kromě krátkého kardiganu si můžete pořídit i kardigan dlouhého střihu, který se vám bude hodit i k legínám nebo třeba ke stylovým kaliopkám. Dlouhý kardigan si stejně jako ten krátký na sebe můžete obléci za cenu 1 599Kč. Model úzkých kalhot za skvělých 899 Kč.


Na dalším snímku se Scarlett Johansson oblékla do úžasného pleteného kardiganu se zapínáním a s dvěma praktickými kapsami a stylovým límcem. Váš by mohl být za 1 899 Kč.
Klasické šaty s vysokým pasem v tříčtvrtečním rukávu Scarlett půvabně doplnila o pásek. Délka šatů je střižena pod kolena. Jejich střih je užší. Skvěle se vám budou hodit jak ke vzorovaným punčoškám, tak i k „obyčejným“ černým legínám.


Kromě Manga se tato 25letá krásná americká herečka a zpěvačka, Scarlett Johansson, objevila také v reklamních kampaních i pro další prestižní značky a luxusní módní domy, jako jsou například Calvin Klein, L´Oréal nebo Louis Vuitton. Pro španělskou módní značku Mango pracuje Scarlett již od roku 2009. Na začátku roku 2009 byla Scarlett Johansson také tváří make-upové kolekce značky Dolce&Gabbana.
Scarlett je považována za jednu ze skutečně talentovaných a šarmantních hereček. Vyzařuje z ní naprostý sex-appeal, k čemuž jí napomáhají i její krásné plné rty, nádherná ženská postava i její temperamentní výraz. A tak není divu, módní společnost Mango chce právě ji! Buďte i vy stylové v některém kousku z podzimní kolekce Scarlett Johansson pro Mango 2010!

Autorem článku je Lenka K.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu