Noční košile pro trendy ženu

Noční košile pro trendy ženu

26. září 2015, noční košile, košilky, pyžamo

V čem nejraději chodíte usínat? Spíte raději nahá, ve volném tričku, flanelové košili, nebo svého partnera ráda hýčkáte a „dráždíte“ v sexy noční košilce? Pokud vás toto téma zajímá, přinášíme vám inspiraci, jaké noční košilky jsou IN.

Noční košilky

Nevíte si rady, jakou noční košilku obléknout, aby působila nejen hezky, stylově, ale aby vás také hřála a dodala vám maximální komfort během spánku? Oblíbené jsou snad všechny barvy, se úzkými ramínky, průsvitné, bavlněné, saténové, s krajkovými lemy, s délkou nad kolena, pod kolena a dokonce i dlouhé až ke kotníkům. V první řadě záleží na vás, jaký styl je vám pohodlný a v čem se cítíte dobře.

Dobrou noc

Noční prádlo by mělo být vyrobeno vždy z kvalitního materiálu a být vám maximálně pohodlné při nošení a spánku. Napadlo vás někdy, jak velký vliv může mít výběr nočního prádla na váš vztah? I takováto banalita hraje důležitou roli v oblasti partnerského života. Asi mi dáte za pravdu, že vás partner ve vytahaném a někdy i děravém tričku moc nepřitahuje. Co dodat. Uvědomte si, že v noční košili nebo pyžamu trávíte podstatnou část dne (noci) a navíc v něm s partnerem prožíváte hodně intimní chvíle. Oblékáte se do čisté postele, kde jste si velice blízcí, společně usínáte … Není divu, že pokud vás partner uvidí v sepraném tričku, častokrát ho přejdou jakékoliv fantazie a večerní hrátky. Dbejte na módu i v posteli.

Být sexy

Po létě je jistě vaše pleť čistá, stále ještě opálená a tak nezbývá nic jiného, než lehce poodhalit tělo a obléknout si na noc krajkovou noční košilku. Do vaší ložnice tak snadno vnesete nádech romantiky a erotična. Díky tomuto prádlu lehce vykouzlíte jemný ženský look. Jen si představte kombinaci něžné a svůdné krajky, bílé, béžové či krásné starorůžové barvy – efekt jemné svůdnice je na světě. Vyberte si takovou noční košilku, která vám bude nejen slušet, ale bude vám i pohodlná. Nikde by vás nemělo nic tlačit, škrábat, škrtit, táhnout apod.

Nakupujeme

Pokud se chystáte vyplnit díru ve vašem šatníku, vybrat si z nočního prádla a pyžam můžete hned teď. Ve specializovaném e-shopu si máte možnost vybrat noční prádlo, které je vyrobenou pouze v EU, vše je skladem a do 24hod je zásilka zaslána. Nemusíte se obávat velikosti. Pokud vám košilka jakkoliv nesedne, máte první výměnu zcela zdarma.
Dokonale vypadají jednobarevné kousky odstínů modré, zelené, růžové ale i červené. Nebojte se do svého šatníku zakoupit i rafinovanější kousky sexy nočních košilek, které zakrývají přesně tolik, kolik je potřeba.

Tak hurá do e-shopu, kde na vás čeká doprava zdarma, stačí jen zakoupit v minimální hodnotě 1000,– Kč.

Autorem článku je Eva Gomelská. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu