Futuristický lookbook kolekce H&M Studio A/W 2015 je tu!

Futuristický lookbook kolekce H&M Studio A/W 2015 je tu!

1. října 2015, H&M, H&M Studio, kolekce studio, podzim/zima 2015, trendy, dámské oblečení, Eddie Campbell

Sponzorované odkazy

H&M letos předvedlo svou kolekci Studio na pařížském týdnu módy a od té doby všichni fanoušci netrpělivě čekali i na lookbook ke kolekci. Březnová show byla dechberoucí a zábavná, když H&M nechalo módní molo zkonstruovat tak, aby připomínalo vesmírnou stanici. Lookbook je tu a my se tak můžeme na futuristickou a originální kolekci podívat pěkně zblízka.

Lookbook nafotil Dan Jackson a hlavní roli v něm hraje modelka Edie Campbell. Celý je zasazen do androgynního stylu, stejně jako přehlídka v Paříži. Přestože sukně i šaty hrají spíše na ženskou notu, spousta oblečení je inspirována mužským šatníkem, příkladem mohou být například kšandy nebo sladěná saka a kalhoty. Výraznou roli hrají v kolekci i roláky, které můžeme vidět v mnoha barevných provedeních a různých střizích. Rozhodně letos na podzim neopomeňte široké kalhoty, které patří k novým trendům, nebo se inspirujte značkou H&M a pořiďte si kalhoty z lakované kůže. Čím lesklejší, tím lepší! V kombinaci s jednoduchým bílým topem vznikne stylový a pozornost přitahující look.

Barvy jsou voleny spíše monotónně, H&M si místo toho raději pohrálo se střihy, které jsou více než různorodé. Paleta barev nabízí odstíny jako kaštanová, námořnická modř, olivově zelená či hnědá, což jsou barvy pro letošní podzim velmi typické. Kolekce neopomíná ani dýňově oranžovou, také velký hit podzimu 2015, kterou můžeme vidět například na bundičce z umělé kožešiny.

Kreativní poradkyně značky H&M, Ann-Sophie Johansson, je z kolekce nadšená: „Kolekce H&M Studio má tolik energie! Miluji její sportovní a futuristické kousky, které jsou perfektní ke kombinaci s funkčním oblečením na ven a rozpustilým glamour stylem plným flitrů a lurexu.“

Stejně tak vidí kolekci zábavnou i Edie Campbell, tvář celé kampaně i lookbooku: „Líbí se mi nově interpretovaný styl 70. let do kosmického věku! Je zábavné přemýšlet nad budoucností nostalgickým způsobem. Potisky jsou úžasné, a je tu i spousta skvělých materiálů – hedvábí či lakovaná kůže.“

Foto: H&M

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu