Móda inspirovaná světem geek!

Móda inspirovaná světem geek!

28. září 2015,

Geek je novodobý výraz, kterým se označuje osoba se silným zápalem v oblasti informačních technologií. Nějakého toho geeka určitě znáte i vy. Pokud jste například viděli kultovní seriál The Big Bang Theory, tak všichni jeho pánští hlavní hrdinové jsou geekové. Je to zkrátka člověk, který je zcela pohlcen světem informatiky a více či méně se to na něm podepisuje. Obyčejným lidem připadá, že žije v jiném světě. Ale pozor – svět geek dokáže být i extra vtipný a móda jím inspirovaná se vám určitě bude zamlouvat. Jak vypadá a kde koupíte?

Osobitý humor nejen pro geeky

Nemusíte být geek, abyste humoru tohoto světa rozuměli. I kdy se to nezdá, vtipu světa geek rozumí většina lidí a co je hlavní – téměř všichni ho považují za opravdu humorný. Móda geek je díky tomu určena pro ty z vás, kdo chtějí světu ukázat svůj vybraný smysl pro humor.

Na oblečení ve stylu geek se specializuje internetový obchod Geekshirts.cz. Aktuálně jsou v nabídce desítky motivů, které jsou inspirovány informačními technologiemi a také světem sci-fi filmů a seriálů. Nabídku tvoří hlavně mikiny a trička s vtipným potiskem, a to v pánském, dámském i dětském provedení. Vybere si každý – k dispozici jsou velikosti S až XXL. Pokud nějaká velikost momentálně v nabídce není, lze zažádat o dotisk. Obchod vám ho udělá do několika dní.

Naši favorité

Vybrat si z pestré nabídky není úplně jednoduché. Nejdříve narazíte na motiv, o kterém si myslíte, že je ten nejvtipnější, ale záhy je to úplně jinak. Jiný motiv, jiný vtip a nemůžete se rozhodnout.

V kategorii vtipná trička s potiskem to u nás vyhrálo Tričko DIYODA. Spojení Mistra Yody ze Star Wars s klasickou diodou je podle nás geniální…

Kompletní nabídku najdete na www.geekshirts.cz. Pro všechny jsou připraveny speciální akce v podobě slevy až 50% či možnost nákupu 1+1, 2+2, 3+3 i 5+5 zdarma.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu