Ostřílená Georgia May Jagger – tentokrát v limitované kolekci značky Reserved

Ostřílená Georgia May Jagger – tentokrát v limitované kolekci značky Reserved

3. října 2015, Reserved, Georgia May Jagger, limitovaná kolekce, podzim/zima 2015, A/W 2015, kůže, krajka, kožené rukavice, dámský kabát, dámské šaty, šála, podzimní oblečení, zimní oblečení, baret, kožená sukně, trendy

Sponzorované odkazy

Dcera frontmana legendární kapely Rolling Stones Micka Jaggera právě nyní předvádí limitovanou kolekci polské značky Reserved. Anglická modelka se již několikrát v předchozích sezónách jako tvář značky ukázala, ale nyní představuje své vlastní návrhy, na kterých se sama podílela. Nejenže natočila oslňující spot, při kterém se zaletěla podívat i do polského města Gdaňsk, z něhož byla mimo jiné nadšená, ale taktéž ukázala i kousek svého já v několika luxusních modelech.

Připravte se na netradiční kolekci plnou extravagantnějších kousků. Kůže, satén, krajka a průsvitné materiály. Mnoho modelů se dá zařadit mezi odvážnější, ale to nemusí být vždy na škodu. Georgia May Jagger vám ukáže, že i s takovými materiály se dá nestoudně pracovat. Objevuje přirozenou krásu jednoduchosti v luxusním provedení.

Nejvíce fascinujícím kouskem v kolekci mně osobně přijde kožená sukně, která má zapínání na zip po celé své délce. Ještě více zápalu tomu dodává, že se zapínání nosí vepředu a ne vzadu. K této sukýnce navíc patří kožený topík a vlněný baret s kšiltem.

Naprostým opakem koženého vyzývavého outfitu jsou dlouhé splývavé šaty. Umělý stříbřitý materiál budí dojem saténu a šaty vypadají opravdu jako pro princeznu. K nim semišové boty na podpatku, které Reserved nabízí ještě v modré a červené, taktéž v lakované formě.

Mezi průsvitné kousky patří například košile by Georgia May Jagger. V tomto případě máte na výběr ze dvou různých střihů a barev. Poprvé černá košile se svislými bílými pruhy a límečkem. Podruhé bílá košile s černými puntíky a mašlí u krku. Obě propínací a velice sexy. Dá se nosit samostatně jako hlavní kousek celého vašeho outfitu či jako doplněk k saku.

Jelikož se jedná o limitovanou podzimní a zimní kolekci, v nabídce je i model vlněného kabátu v překrásné starorůžové barvě. Má dvouřadé propínání na knoflíky a maxi límcem. Zahřát vás mohou také šály z umělé kožešiny, které se skutečně příjemně nosí. A pokud byste neměly dost kůže, v kolekci Georgia May Jagger je i několik modelů dámských kožených rukavic v černé či červené barvě.

Foto: Reserved

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu