Festival mladé módy Arcolor 2015 - jedinečný fashion maraton.

Festival mladé módy Arcolor 2015 - jedinečný fashion maraton.

4. října 2015,

Sponzorované odkazy

Dva významné dny v módním světě, dávající šanci mladým a talentovaným návrhářům, jsou za námi. Viděli jsme 14 kolekcí od 14 nadaných mladých lidí, kteří ukázali co v nich je. Devět z nich se představilo v rámci soutěže ArFashion Designer 2015, která ve čtvrtek 10. 9. odhalila vítěze. Vítěz byl vybrán odbornou porotou a za rok vystřídá Terezu Havránkovou v navržení kolekce určené na molo pod širým nebem. Tato unikátní přehlídka nechyběla ani letos a fashion maratonem byl celý festival zahájen.
Středa patřila především loňské vítězce ArFashion Designer Tereze Havránkové, která ovládla ulice Prahy svou kolekcí Můj kraj. Na 3 km dlouhé molo byli letos poprvé vysláni módní blogeři a blogerky v doprovodu kapely Barrel Battery a letos poprvé nekráčel módní průvod na jehlových podpatkách. Jehly byly nahrazeny stylově, za vysoce módní a nestárnoucí obuv adidas Originals Superstar. To uvítali především samotní blogeři a blogerky, kteří si chůzi po „mole“ v pohodlné a trendy obuvi patřičně užívali. Kombinace Superstar a kreativní kolekce Terky Havránkové, byla naprosto nepřehlédnutelná a v pražských ulicích vzbudila patřičné nadšení.
Blogeři a blogerky ukázali, že to, že nejsou profi modelky a modelové nevadí, ale naopak. Do módního průvodu vložili patřičný elán a svůj osobitý styl, čímž celý průvod nabyl na uvolněnosti a hravosti. Sršící energie z kolekce Terky Havránkové a blogerů samotných ještě zdůraznila doprovodná kapela Barrel Battery se svými brazilskými rytmy, které roztančily nejen blogery, ale i kolemjdoucí.
A kdo, že nám pomohl v ulicích vykouzlit takto úžasnou atmosféru a měl chuť využít jedinečnou příležitosti užít si fashiom maraton v kolekci Terky Havránkové a adidas Originals Superstar na nejdelším mole světa v rámci Festivalu mladé módy Arcolor? Blog Femme Ameria s Nikol Kouklovou, Jana Janata a Janina Schwarz z Love Fashion, Oliwye Soukupová za Everyday-Runway.com, z blogu Time to fit se v Superstar na festivalu prošla Eliška Hudcová, Lucie Van Koten za Život podle Lucie.com, Veronika Weef Summer za Weef´s world a tentokrát nechyběli ani pánové a pánské modely, které předvedli pánové Marek Donát, Vojta Roušar, a Milan Lípa.
Ať už je váš názor na extravaganci a kombinaci tenisek k šatům jakýkoliv. Arcolor fashion průvod se kreativity nebojí a znovu vyšel do ulic nabitý energií a stylem. Opět ožila pražská metra a ulice, které se rázem staly pestřejší a energičtější. Arcolor opět přivedl módu do ulic!

arcolor1arcolor1arcolor2arcolor2arcolor3arcolor3arcolor4arcolor4arcolor5arcolor5arcolor6arcolor6arcolor7arcolor7
Autorem článku je Arcolor Festival Mladé Módy. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu