Využívejte při nákupu v Tescu nebo Tchibo slevových kódů

Využívejte při nákupu v Tescu nebo Tchibo slevových kódů

7. října 2015, slevový kupon, tchibo, tesco

V dnešní uspěchané době je těžké si udělat čas na nakupování. Ať už se jedná o jídlo, oblečení, kosmetiku nebo cokoliv jiného. Ideální se pro nás stávají obchody, kde můžeme nakoupit všechno co potřebujeme najednou. A nakupovat tam, kde získáte slevy díky slevovým kódům, je také příjemné.

V Tescu seženete všechno, co potřebujete

Je vaším častým nákupním cílem Tesco? Kromě toho, že si zde nakoupíte potraviny, můžete si tu sehnat i oblečení. A najdete tu kousky pro celou rodinu. Obléknete zde vaše potomky, manžela nebo přítele a samozřejmě i sebe. Nabídka je široká, takže nechybí kousky na doma, na ven i do práce nebo do školy.

V Tescu se můžete často setkat se slevami, které by byla škoda nevyužít. Tesco slevy jsou poskytovány na různé produkty, takže si určitě vyberete. Slevy Tesco mohou být určeny pro vybraný sortiment, také vás slevový kód může opravňovat k dopravě zdarma na nákup z Tesca nebo se jedná o konkrétní slevu k případě, že nakoupíte nad rámce nějaké částky. Pokud tedy chystáte větší nákup v Tescu, podívejte se po slevovém kódu, který vám pomůže ušetřit.

zdroj: Maarten Brinkerink/flickr.comzdroj: Maarten Brinkerink/flickr.com

Se slevou můžete nakoupit i v Tchibo

Hezké a luxusní věci nemusíte pořizovat jen ve drahých buticích. Zkuste se podívat na sortiment v Tchibo. V nabídce najdete oblečení pro miminka, děti i dospělé. Kromě oblečení pro různé příležitosti naleznete v Tchibo také nábytek a bytové doplňky.

Máte v Tchibo vyhlédnuté nějaké oblečení, nábytek nebo něco na zahradu? Potom se vám určitě vyplatí porozhlédnout se po slevách, které vám nákup zpříjemní. Může se jednat o slevy v různých hodnotách nebo vás čeká Tchibo doprava zdarma. Slevy určitě nejsou zanedbatelné, jednat se může i o 50 % z ceny nákupu a ani doprava zdarma Tchibo není špatný bonus.

Úvodní obrázek: Gordon Joly/flickr.com

Autorem článku je Nikol Havlatová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu