Lookbook Gold Label od značky Mohito poradí, jak se správně zamaskovat

Lookbook Gold Label od značky Mohito poradí, jak se správně zamaskovat

11. října 2015, Mohito, Gold Label, camouflage, kamufláž, trendy, podzim/zima 2015, podzimní barvy, oranžová, khaki, kůže, kožená bunda, overal, maskáčová, šaty, flitry, plesová sezóna, sexy

Sponzorované odkazy

Módní značka Mohito, pocházející od našich blízkých slovanských sousedů, vstupuje do letošní podzimní sezóny skutečně netradičně. Právě nyní představuje svůj ojedinělý lookbook s názvem Gold Label, který můžeme doslovně překládat jako ,,zlaté označkování“ či ,,zlatá značka/etiketa“. Můžete tedy zajisté čekat něco famózního a úchvatného. Ujišťuji vás z vlastní zkušenosti, že lookbook Gold Label je opravdu působivá. Nebudu vás ale dlouho napínat. Pojďme se na to podívat!

Lookbook Gold Label od polské módní značky Mohito obsahuje nesčetně trendy kousků. Nažhavíme se jen na několik z nich a zbytek si necháme jako lákavé překvapení. Jedním z modelů, který mě dokonale okouzlil, jsou šaty s flitry se tříčtvrtečním rukávem a sexy hlubokým výstřihem na zádech, který je v posledních letech velice šik.

Elegantní model overalu v ležérní maskáčové módě se bude stejně jako sexy šatičky hodit jak do kontroverzní společnosti, tak i na pohodovou party. Ke camouflage overalu se perfektně hodí černý pásek, který však není součástí modelu.

Dalšími jedinečnými šatičkami v lookbooku Gold Label jsou pohodlné oranžové. Tato barva se v kolekci objevuje ještě několikrát a zřejmě reaguje na symbolickou barvu podzimu. Netradiční barevné zpracování šatů zajisté přivábí pohledy všech z okolí a vy tak nebudete nikde za šedou myšku.

Velkou roli hraje v Gold Label také imitace kůže. Tento odvážný materiál se objevuje na několika módních kouscích. V jednom případě se v lookbooku objevuje dokonce celý kožený outfit. Mimo něj se kůže ještě dočkáme na bundách, což je nestárnoucí klasikou, ale také na přiléhavých kalhotách.

Další výrazná barva, která v kolekci dominuje, je khaki zelená. Stejně jako oranžová, tak i khaki je jedna z primárních podzimních barev. V trendy khaki si můžete vybrat hedvábnou košili, volné šatičky či svetřík v podobě kardiganu.

Foto: Mohito

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu