Značka Orsay slaví 40. narozeniny a má pro vás oblíbené kousky za bezkonkurenční ceny!

Značka Orsay slaví 40. narozeniny a má pro vás oblíbené kousky za bezkonkurenční ceny!

7. října 2015, Orsay, narozeniny, slevy, 40 let, bundy, kabáty, dámské bundy, kardigany, sako, blejzr, pepito, trendy, kožešina, péřová bunda, zimní bunda

Sponzorované odkazy

Populární módní řetězec Orsay slaví letos překrásné kulaté narozeniny. V rámci oslav se chce společně se svými zákaznicemi podělit o svou radost. Abychom vzdali hold této značce, povíme si něco málo o její historii. Společnost Orsay vznikla roku 1975 a na svém počátku začínala s 35 prodejnami ve svém rodném a nám blízkém Německu. Vůbec první obchod Orsay přivítal své zákaznice v jihozápadním městě Karlsruhe. Roku 1993 se značka přesouvá i za hranice a otevírá obchod v sousedním Rakousku ve městě Salcburk. Roku 1998 se Orsay představuje i obyvatelům České republiky, když otevřela svůj obchod v Plzni. V dnešní době nalezneme okolo 600 obchodů značky Orsay, a to i ve státech jakými je Rusko, Turecko, Čína, Malta, Albánie či Estonsko.

Oslavme tedy společně se značkou Orsay krásných 40 let a nenechme si ujít několik z narozeninových speciálů. Akce trvá od 28. září do 11. října 2015! A jelikož se oslavy konají na podzim, Orsay si pro své zákaznice připravila speciální kolekci bund a kardiganů.

Jako první si představíme originální blejzr, který je jakýmsi mezistupněm sportovního saka a obleku. Blejzr ze speciální kolekce značky Orsay se pyšní nestárnoucím pepitovým vzorem, kdy se střídají světlé a tmavé barevné efekty ve tvaru drobných kostek. Blejzr je krátkého střihu s dlouhým rukávem, jednobarevnou podšívkou a bočními ozdobnými kapsami.

V kolekci nalezneme i dva modely takzvaných otevřených kardiganů. Oba dva jsou delšího střihu s dlouhými rukávy. Jeden z nich se však liší tím, že má tenký kožený opasek se dvěma smyčkami a lehčí kožený límec. Druhý má ale oproti prvnímu kontrastní lem, texturu manžety rukávů a dlouhé ramenní švy pro módní vzhled.

Dalším modelem je péřová bunda s kožešinovým límcem, kterou Orsay nabízí ihned ve třech barevných variantách – bílé, hnědé a tmavě modré. Tato trendy bunda, která se hodí i na zimu, má dlouhé rukávy, rafinovaný stand-up límec, postranní kapsy s viditelnými stříbrnými zipy a viditelné zapínání vpředu. Orsay ji doporučuje oblékat k těsným džínům a vysokým podpatkům.

Posledním modelem je delší kabát taktéž s kožešinovým límcem, který je odnímatelný. Tento kabátek vás dokonale zahřeje a je velice příjemný na nošení. Jedná se o klasický model, který je velice šik a skvěle vynikne v kombinaci s přiléhavými kalhotami.

Foto: Orsay

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu