Zakuste pouliční módu v kolekci The Streeters značky Mango

Zakuste pouliční módu v kolekci The Streeters značky Mango

13. října 2015, Mango, podzim/zima 2015, pouliční móda, trendy, The Streeters, khaki, denim, must-have, kožich, kůže, kožené kalhoty, dámský kabát, bomber bunda, podzimní bundy, dámské sako, džíny, roztrhané kalhoty, kožené bunda, motorkářská bunda

Sponzorované odkazy

Módní značka Mango v aktuální podzimní a zimní sezóně tahá z rukávů jen samé trumfy. Nedávno jsme představovali velkolepou kampaň s Kate Moss a Carou Delevinge a nyní se podíváme na kolekci s názvem The Streeters. Móda ulice je zde reprezentována ihned několika rozvernými kousky. Modely značky Mango si nenechávají nic líbit a dávají to svým vzezřením dosti najevo. A právě tato pobouření je to, co nás většinou láká.

Ukážeme si jen několik trendů a zajímavých modelů, které kolekce The Streeters nabízí. Ihned několikrát se setkáme s trendy hitem otrhaných džínů. Nepůjde pokaždé o klasické střihy a barvy. Džíny opotřebovaného vzhledu se zde vyskytují i v barvách jakými jsou bílá, šedá či černá. Většina z nich jsou kratšího střihu a můžete vybírat i z pár modelů v boyfriend stylu.

Není to však jen denim, který bude jako materiál ovládat podzimní sezónu. Pomalu ale jistě ho dohání kůže nebo alespoň její imitace. V kolekci The Streeters například nalezneme kalhoty s dekorativními zipy v oblasti stehen či koženou motorkářskou bundu s asymetrickým zapínáním ihned v několika barevných provedeních – černá, červená, zelená a tmavě hnědá. Jako módní doplněk kůži zastupuje kabelka s třásněmi a zapínáním na pásky.

Jednou ze základních podzimních barev je khaki. U značky Mango se v kolekci The Streeters objevuje hned několikrát. Bunda vojenského stylu nese barvu khaki. Má klopy s otevřenou fazónkou, dvě náprsní kapsy s patkou, dvě boční kapsy, zapínání na patenty a stahovací šňůrku. V barvě khaki jsou též bavlněné kalhoty s vysokým sedem, zakoupit se dají ale i v barvě bordó. Posledním modelem, který nese trendy podzimní barvu, je letecká bomber bunda s žebrovým zakončením.

Dalšími svršky, které se v kolekci The Streeters vyskytují je například okouzlující kabátek na knoflíky v námořnické modré. Má vysoký límec se zapínáním na háček vpředu a detaily výšivek. Krom tohoto kabátku můžete vybírat i z kožíšku v bílé barvě, vlněného kabátu s dvouřadým zapínáním, kabátu z leopardí kůže, bavlněného kabátku na knoflíky či z kabátu vyrobeného z příze bouclé z vlny peruánských lam.

Foto: Mango

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu