V nové kolekci s.Oliver najdeme inspiraci severskou přírodou i pop-artem!

V nové kolekci s.Oliver najdeme inspiraci severskou přírodou i pop-artem!

17. října 2015, s.Oliver, podzimní kolekce s.Oliver, s.Oliver lookbook, podzim 2015

Sponzorované odkazy

Inspiraci pro tvorbu nové dámské kolekce s.Oliver pro podzim a zimu 2015 hledali návrháři na mnoha místech. Do kolekce zařadili prvky pop artu a street stylu, některé kousky jsou zase tvořeny po vzoru krásné severské přírody, jiné vzhlížejí k módě šedesátých let či military stylu. Cílem zkrátka bylo oslovit velké množství žen a stylově je obléknout do nové sezóny.

Casual řada s.Oliver

V tradiční casual řadě značky s.Oliver se střetává ženskost a elegance se sportovním stylem. Z materiálů zde vynikají vlna a pletenina, které tvoří svetry, vesty a ponča v mnoha různorodých provedeních – 3D i oversize vzhledu, se stromečkovým vzorem, prošíváním i s kožešinovými detaily. Pro docílení kontrastu je zde kombinován kamufláž vzor s jemnými a ženskými prvky. Tato řada myslí i na plesové období, do kterého vás oblékne do malých černých šatů.

Nepostradatelný denim

Řada s.Oliver Denim je inspirována urban stylem a letos si našla tři hlavní prvky inspirace. Nejprve vidíme uvolněný styl plný sportovních i tradičních prvků, který využívá grafické potisky inspirované street artem a hudbou. Dále můžeme se značkou s.Oliver poznávat drsný arktický život i moderní internetový svět. V kolekci je propojují především inovativní materiály a vzhledy. Část kolekce se pak nechala inspirovat dandy stylem propojujícím módní ženské i pánské prvky.

Premium Woman

Řada Premium Woman staví na jemné eleganci a ženskosti, kterou podtrhují vysoce kvalitní materiály a moderní vzhled. V nové sezóně se věnuje čistým tvarům a kontrastním materiálům, kdy se jemné látky potkávají s hrubšími a široké střihy s úzkými. Tato řada přináší zpět například kalhotové sukně, ze siluet si tu své místo našly především vysoké pasy. Upravenou a elegantní módu této řady reprezentují například kalhoty s úzkým pasem a širokými nohavicemi ve stylu Marlene Dietrich. Mezi svrchními oděvy tu najdeme ponča, peleríny, blejzry i oversize kabáty v praktických a stylových střizích perfektních pro novou sezónu. Pořídit jakýkoliv kousek si můžete v prodejnách s.Oliver.

Foto: TZ s.Oliver

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu