Nazuj tenisky! Sportovní móda prostě boduje!

Nazuj tenisky! Sportovní móda prostě boduje!

11. října 2015, tenisky, trenýrky, šaty

„Ona má sportovní tenisky a k tomu šaty s kabátkem?“ „Tahle zase dlouhou mikinu s legínami a k tomu luxusní kabelku?“ Říkáte si v duchu něco podobného při procházce městem? Hledáte odpověď? Je jednoduchá! Sportovní móda teď prostě frčí. Nejen že je pohodlná, ale ona je především trendy a stylová. To, že nosíme tepláky jen doma k televizi nebo na cvičení, je dávno pryč. Nyní jsme v době, kdy všemožné kombinování sportovních kousků s elegantními dostává naprosto jiný směr. A nás to tak baví! Na www.ringit.cz se můžete obléknout opravdu od hlavy až k patě. Nike, adidas, Reebok, Puma, O´neill, Converse, Brakeburn, Havaianas nebo Styx nabízí pestrobarevnou nabídku stylové módy.

Na podzim a nadcházející zimu si vyberte nízkou nebo kotníkovou obuv. Kotníkové zimní modely jsou vybaveny hřejivým kožíškem, takže naše nožky budou pěkně v teploučku. Stylovou a zároveň hřejivou záležitostí jsou kotníkové modely Converse. Nike Air Max jsou naprostým hitem a vyladí outfit do posledního detailu. Ze sportovního oblečení dále oblékněte legíny, mikiny a stylové šusťákovky. Sportovní trička hravě sladíte s módními džínami i sukní.

I ty se staň Superstar!

Pokud jste již šťastnou majitelkou některého modelu Superstar, tak nám určitě dáte za pravdu, že je to prostě nestárnoucí klasika, které je fakt trendy. Tyhle tenisky všemožně kombinují se zbytkem outfitu i světové celebrity jako je například Rita Ora, která zároveň spolupracuje s adidas při návrhu kolekce Originals, která je jednoznačně originální. Superstar tenisky se hodí na každé roční období. Někteří v ní chytají parádu i v zimě – koneckonců proč ne!

Trenýrky nejen pro chlapy!

Závidíte občas chlapům to pohodlí ve volných spodních trenýrkách. Dopřejte si ji taky! Značka spodního prádla Styx navrhuje příjemné trenýrky i v dámském provedení. Je už jen na vás, zda je zvolíte na spaní, domácí lenošení nebo na běžné nošení.

Holky, dámy, ženy! Nevíte-li si rady, ve speciálních prodejnách vám vždy rádi poradí. To platí i pro e-shopy, na které se můžete obrátit online na chatu, e-mailem nebo telefonicky. Pokud si něco objednáte z internetu a zrovna dvakrát to nepadne, nezoufejte. Rádi vám zboží vymění za jinou velikost. Na www.ringit.cz vám s dámskou kolekcí navíc adekvátně poradí ty nejpověřenější z nejpověřenějších – ženy! Takže chlapi do toho šťourat nebudou.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu