Móda podzim 2015 / Přinášíme přehled největších trendů!

Móda podzim 2015 / Přinášíme přehled největších trendů!

20. října 2015, Zara, Mango, podzim 2015, podzimní móda 2015, podzimní módy, trendy 2015, módní trendy, novinky 2015

Sponzorované odkazy

V našich článcích jsme vám již stihli představit mnoho a mnoho trendů, a tak je na čase udělat malou rekapitulaci toho, co je pro letošní podzim na módním poli tím největším hitem. Současná sezóna je pestrá, nápaditá, dobře kombinovatelná a troufnu si říct, že i velmi nositelná. Vrací se spousta oblíbených kousků a stylů a doplňují se s překvapivými novinkami. Podzimní móda 2015 vás zkrátka bude bavit!

Zahrajte si kostky!

Hra s kostkami vás o letošním podzimu zabaví na dlouhou dobu. Kostky jsou všude, kam se podíváte, a to v mnoha podobách i barvách. Zvolit můžete decentní kostkovanou košili či šátek, pro nevšední look se pak nabízí kostkovaný kabát či kalhoty!

Kostkovaný kabá Zara, 2299 KčKostkovaný kabá Zara, 2299 Kč

Uvažte si mašli

Mašle se letos stala elegantním a chic způsobem, jak oživit každou jednoduchou košili. Nemusíte už řešit, jaký náhrdelník zvolíte, mašle to jednoduše vyřeší za vás. Hodit se bude do kanceláře i na odpolední návštěvu kavárny.

Košile s mašlí Zara, 799 KčKošile s mašlí Zara, 799 Kč

Návrat gotiky

Gotika a podzimní móda už nějaký ten pátek patří k sobě a ani podzim 2015 nebude výjimkou. Černá krajka, límce s kanýrky a červená rtěnka, i to bylo k vidění na přehlídkových molech, například u Alexandera McQueena nebo Alberty Ferretti. Návrat k temnému období ladí s podzimní náladou a černá sluší všem, proč tento trend také nevyzkoušet?

Sukně Zara, 1799 KčSukně Zara, 1799 Kč

Široké kalhoty

Návrat 70. i 80. let do současné módy je patrný všude a právě z této doby převzali návrháři i široké kalhoty, které letos víceméně nahrazují trend skinny jeans. Jsou praktické, neokoukané a trendy, rozhodně není důvod se jich bát.

Široké kalhoty Mango, 1799 KčŠiroké kalhoty Mango, 1799 Kč

Zahřejte krk rolákem

Pokud jste vždycky považovaly rolák za příjemný a pohodlný kousek oblečení, který v zimě udrží v teplíčku i nachlazený krk, jistě vás potěší, že je letos vedle praktičnosti také velmi trendy záležitostí. Jestli váháte, jaká barva bude nejlepší, radíme zvolit bílou nebo černou.

Rolák Mango, 299 KčRolák Mango, 299 Kč

Kožešinka

Pokud budete potřebovat zahřát ještě víc, sáhněte po kožešině. Nosí se především kožešinové límce, ale také třeba rukávy, nebo rovnou celé kabáty. Být v teple je na podzim i v zimě důležité, a pokud jste u toho navíc trendy, je to velký bonus navíc.

Kabát Mango Premium, 25 999 KčKabát Mango Premium, 25 999 Kč

Foto: Mango, Zara

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu