Neotálejte se zimní výbavičkou! Scarlett pro Mango - zimní kolekce 2010/2011

Neotálejte se zimní výbavičkou! Scarlett pro Mango - zimní kolekce 2010/2011

2. prosince 2010, Mango, zimní kolekce 2010/2011, Scarlett Johansson, šaty, kabátek, kalhoty, sako, pásek, sandály, sukně do pasu, šaty s holými rameny, semišové lodičky, košile

Sponzorované odkazy

Scarlett Johansson v podzimní kolekci Mango jsme si již představili. Tato americká kráska, ani módní společnost Mango však nezaháleli a hnedle vedle této podzimní kolekci představili světu pro rok 2010/2011kolekci zimní. Jaká byla a co představuje? Vše se točí kolem novoročních parties, oslav, posezení s přáteli i rodinou, sněhové nadílky, elegance, nadějí, novoročních přání a hlavně krásných smyslných modelů. Pojďme si ji tedy ukázat a představit si modely, které pro zimní kolekci nafotila, kdo jiný, než Scarlett Johansson.


Jako první model ze zimní kolekce Scarlett Johansson pro Mango 2010/2011 představila kouzelně romantické šaty bez rukávů ve stylu baby doll. V dolní části lemu se nachází pás s s jenmnými volánky. Šaty jsou elegantně zabrány pod prsy, kde je zároveň našit elegantní pruh tvořen našitou, zlatavě se třpytící se aplikací. Stejně tak širší ramínka jsou tvořena zlatými detaily. Vaše mohou být za cenu 2 499 Kč.


Skutečně úchvatný je i další model ze zimní kolekce Scarlett, a to kabátek v retro stylu. Stylový je jak jeho áčkový střih, tak i luxusní potisk. Velice moderně jsou u kabátku řešeny rukávy. Ty jsou tříčtvrteční a mají balónkovitý střih. Kabátek má výrazný pas, který vaši postavu opticky prodlouží a protáhne. Do šatníku si ho můžete pověsit za 3 999 Kč. Opásat jej můžete stylovým koženkovým páskem ze Scarlettiny kolekce, a to za 799 Kč. Pásek samozřejmě můžete použít i na jiné modely oblečení, třeba do šatů nebo dlouhých košil. Nakonec si z tohoto celého „Scarlett modelu“ můžete pořídit i semišové lodičky na vysokém podpatku a se stylově otevřenou špičkou. Ty vás vyjdou na 1 399 Kč.
Chystáte se na pracovní vánoční večírek, na vánoční večeři s přáteli nebo chcete být ozdobou novoročních oslav? Ke každé této příležitosti se vám budou hodit model zlatých šatů s holými rameny. Velice elegantní je jejich mašlí ozdobený pas a překrývající se sukně. Délkou sahají do půli stehen. Jejich cena je 1 999 Kč.


Sexy divou budete na zimních oslavách i v této černé, nařasené a nečechrané sukýnce do pasu. Obléci si ji můžete za 1 599 Kč. K ní si můžete pořídit klidně i obyčejný top. Celý outfit můžete zpestřit například výrazným páskem. Pakliže preferujete „boyish style“ neboli chlapecký look, určitě vás zaujme následující model složený z vypasovaného saka v nazlátlém odstínu avšak s límcem v černém provedení. To vás bude stát 1 999 Kč. Jednoduchý ale střihově dokonalý model úzkých, cigaretových kalhot pak na 1 299 Kč. Nejen k tomuto modelu pak využijete model semišových sandálků na vysokém podpatku a příjemné platformě s ladným řemínkem okolo kotníku. Procházet se v nich můžete za 1 699 Kč.


Exkluzivní je model dlouhých šatů opět se zlatými detaily. Vršek šatů má spíše košilový střih. Ramena jsou mírně nabraná, rukávy mají opět balónkovitý střih. Sukně se pomalu rozšiřuje a její délka dosahuje až po zem. Prostředek sukně tvoří dva pruhy.


Poslední model ze zimní kolekce Scarlett Johansson pro Mango tvoří bílá košile s detailním zdobením v přední části této košile romantického looku. Pořídit si ji v buticích Mango můžete za 1 599 Kč. K ní si Scarlett oblékla stylově překládanou sukni do pasu s romantickou, výraznou mašlí za 1 399 Kč.


„Zdroj“: www.mango.com, www.mangoshop.com

Autorem článku je Lenka K.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu