Dámské podzimní boty Deichmann

Dámské podzimní boty Deichmann

21. října 2015, Deichmann, dámská obuv, boty, podzimní boty, trendy boty, podzim 2015

Sponzorované odkazy

I oblíbená značka obuvi Deichmann, která bývá často špatně vyhledávana lidmi jako „Daichman“, už nám představila svou kolekci pro podzim 2015 a my se můžeme podívat, jaké trendy nám nabízí. Kolekce je to velmi pestrá a zajímavá, zahrnuje horké novinky současné sezóny, ale i dlouhodobě oblíbené podzimní boty, na které nedáme dopustit. Boty Deichmann jsou laděny do klasických podzimních tónů černé, šedé a hnědé, ale i béžové nebo tmavě modré. Kromě toho, že jsou boty Deichmann stylové, jsou také cenově velmi přijatelné, takže neváhejte a vydejte se na nákupy!

Chelsea boty

Tento podzim válcují chelsea boty snad všechny obchody a vidíme je naprosto všude. Podzim si zkrátka tak trochu ukradly pro sebe, ale není se co divit – jsou pohodlné, stylové i různorodé, takže si můžete vybrat nejen mezi barvami, ale také zda chcete chelsea boty bez podpatku nebo s podpatkem, který jim dodává trochu ženskosti. Už máte ty boty s typickými pružnými vsadkami na stranách i vy?

Boty Deichmann s podpatkem, 699 KčBoty Deichmann s podpatkem, 699 KčBéžové boty Deichmann, 699 KčBéžové boty Deichmann, 699 Kč

Dandy styl

Dalším ze stylů, které nám Deichmann tento podzim přibližuje, je dandy styl. Věci vypůjčené z pánských šatníků nám dámám také sluší a klasické polobotky, které jsou však obohacené o ženské prvky, jsou toho důkazem. Vyberte si z nejrůznějších materiálů jako semiš či kůže, i mezi spoustou barev. Vedle bílé, černé a šedé se tu totiž objevuje i červená nebo mátová.

Polobotky Deichmann, 649 KčPolobotky Deichmann, 649 KčDámské polobotky Deichmann, 699 KčDámské polobotky Deichmann, 699 Kč

Laser cut

Jedním z velmi povedených trendů, který se začal snad okamžitě velmi hojně nosit, jsou boty zdobené děrováním a perforacemi. Nejrůznější ornamenty na botách jsou velmi originální a přitahují pozornost, takže k nim pak můžete obléct jednoduše rifle a béžový trenčkot, a o rafinovaný outfit máte postaráno!

Boty Deichmann, 999 KčBoty Deichmann, 999 KčBoty Deichmann, 999 KčBoty Deichmann, 999 Kč

Kamínky a nýty

Rocková nálada je v podzimní módě pořádně cítit a promítla se i do obuvi. Boty jsou zdobeny nejen kamínky a krystaly, ale také nýty, cvočky i dalšími kovovými detaily, které jim dodávají trochu rebelský nádech. Sluší nejen balerínkám, ale i takové nízké kozačky Deichmann či kotníkové boty vypadají velice zajímave s těmi lesklými detaily.

Loafery Deichmann, 599 KčLoafery Deichmann, 599 KčLodičky na klínku Deichmann, 599 KčLodičky na klínku Deichmann, 599 Kč

Pro své trendy podzimní boty si můžete zajít do kterékoliv prodejny s obuví Deichmann nebo navštivte internetový obchod Deichmann.

Foto: Deichmann

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu